Alavalikko

Tämä on onnen päivä – laatikkopyörä tuli kotiin

Neljä laatikkopyörää, kolme omistajaa

Tänään on ollut mahtava päivä. Aamulla lähdimme Antin kanssa Kalliosta Pihlajamäkeen, missä Jukan autotallissa odotti pahviin pakattuna kolme Bakfiets.nl Cargobike Long -laatikkopyörää.

Ryhmäkuvassa (yllä) on kolme onnellista upouuden perhepyörän omistajaa. Takana näkyvä samanlainen, mutta edellisen vuosimallin pyörä, joka oli Jukan oman pyörän saapumista odotellessa varapyöränä, on kaupan, vink vink.

Pyörät ovat kauniit, mahtavat, upeat. Helpot ajaa. Selvisivät kuljetuksesta lähes naarmuitta. Nyt olen liian tohkeissani analysoimaan syvällisemmin, mutta fillarit vaikuttavat mietityiltä, laadukkaasti kasatuilta ja kestäviltä.

Ajoimme Antin kanssa pyörillä 8 kilometrin matkan kotiin. Aurinko paistoi, tuntui mahtavalta. Lapsiperheet kääntyivät katsomaan, laskin matkalta neljä “vau”-huudahdusta.

Kotona pihassa naapurit tulevat juttelemaan. Yksi otti meistä perhepotretin (alla), toinen lupautui auttamaan fillarin kantamisessa kellarin portaista pannuhuoneeseen talvisuojaan.

Fillarissa ei ole vielä kiinnitystä turvakaukalolle, joten perhe ei päässyt koeajolle. Laura tuli kylään ja uskaltautui kyytiin. Video kertoo, millaista. oli.

Ride with my new bakfiets from Teppo Moisio on Vimeo.

Ride with my new bakfiets from Teppo Moisio on Vimeo.

Lisää fiilistelyä, kuvia ja arvioivia sanoja tunnempana, nyt pitää lähteä kruisailemaan.

, , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Sherwood Robinin laatikko on muotoiltu poikkeuksellisesti eturenkaan ympärille. Sen ansiosta pyörä on montaa verrokkiaan ketterämpi, mutta laatikossa on silti runsaasti tilaa.
Koeajossa: Sherwood Robin -laatikkopyörä

Sherwood Robin on viime vuonna esitelty uutuuspyörä lasten kuljetukseen. Tavarafillari.fi kävi tuoreeltaan testaamassa pyörän Kööpenhaminassa ja tutustui myös sen suunnittelijaan.

Close