Alavalikko

Hienot kuvat, kauhea pyörä

Madsen Cycles tekee sen näköistä pyörämainontaa, mita minä haluaisin Suomeen. Kauniita ihmisiä, hyvä meininki, ei hikeä tai urheiluvaatteita. ”Join the movement” -slogan viittaisi, että ovat hoksanneet pyöräilyn olevan pop ja että jo se riittää mainokseksi. ”Liity voittajien joukkoon, aja pyörällä!”

Harmi, että pyörä itsessään on ihan kauhea.

, , , , ,

4 Responses to Hienot kuvat, kauhea pyörä

  • Profile photo of Teppo
   Teppo 30.1.2011 at 00:14 #

   Ilmeisesti nämä takalaatikkopyörät ovat suosittuja tavarankuljeturpyöriä samasta syystä kuin pitkäperäpyörät: ne kaiketi tuntuvat helpommilta ajaa, koska ajotuntuma on samankaltainen kuin peruspyörässä.

   Pitäisi päästä kokeilemaan, että voisi sanoa. Kunnon pitkäperäpyöräkoeajo nyt ainakin pitää buukata niin pian kuin mahdollista.

 1. PSormunen 31.1.2011 at 16:00 #

  Kumma kun tuo Kona Ute hävisi suomalaisista kaupoista. On kyllä vielä Konan mallilistalla. Minusta siinä on aika hienosti toteutettu ja kohtuuhinnalla tuo pitkäperäidea.

  • Profile photo of Teppo
   Teppo 31.1.2011 at 16:11 #

   Se Ute vaikuttaa kyllä ihan pätevältä. Viime vuonna kyselin noita lehtijuttua varten, ja Kauppaveljillä muistaakseni sanoivat myyneensä yhden (!) ja että senkin saamisessa Suomeen oli ollut ongelmia.

   En nyt jaksa googlailla, mutta muistelen lukeneeni maailman foorumeilta, että Ute on muutenkin ollut enemmän katalogikamaa kuin oikeasti tarjolla – monella puolella on ollut kysyjulle tarjolla ei-oota.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Tässä pitkäpyörässä on kaksi lastenistuinta takana, yksi edessä.
Arvio: Pitkäperäinen tavarapyörä – Batak eli Packmax Duo

Batakin pitkäperäpyörässä on pieni takarengas, joka tekee siitä sekä erikoisen näköisen että vakaan ajettavan. Kyytiin tarakalle mahtuu kaksi lasta peräkkäisille...

Close