Alavalikko

Halpojakin laatikkopyöriä on

Tricycleweb bicycle

Olen aiemmin listannut lasten kuljetukseen sopivia laatikkopyöriä ja kertonut, että ne maksavat pari tonnia rahteineen.

Näissä listoissa ja hintatiedoissa ei ole ihan koko totuus. Olen pitänyt puheissa esillä lähinnä ns. eurooppalaisia laatupyöriä, mutta kuten kaikkea muutakin muodikasta, myös näitä tanskalaisten ja hollantilaisten hipsteriperheiden suosimia laatikkopyöriä on alettu tehdä halpoina kiinalaiskopioina.

Niissä on puolensa, ennen kaikkea hinta. Tricycleweb tarjoaa halvimman kaksipyöräisen laatikkopyöränsä alle kuuden sadan euron, mutta se onkin sitten laatikkopyörä kahdessakin eri merkityksessä: kyllä, siinä on laatikko lapsia varten, mutta myös pyörä tulee laatikossa ja se on koottava.

Vaan siitähän näppärä mies toki selviytyy. Näppärä nainenkin, tietty. Minä en yrittäisi, vaan veisin fillarifirman koottavaksi.

Toinen halparahtipyöriä netissä myyvä firma on Babboe, jonka pyörissä liikutaan samoissa hinnoissa. Suomalainen laatikkopyöräkauppias sanoi, että jos asiakas alkaa kauhistella hintaa, hän kehottaa tilaamaan Babboen netistä. Jos hinta on tärkeämpää kuin laatu, Babboen kanssa ei voi kilpailla. Esimerkiksi vastaava pyörä, josta maksoin 1699 euroa, irtoaa Babboelta tasan puoleen hintaan (849 euroa).

, ,

2 Responses to Halpojakin laatikkopyöriä on

  • Profile photo of Teppo
   Teppo 5.2.2011 at 08:24 #

   Halpa on usein hajoamisaltista.

   Kannattaa muistaa sekin, että Bakfiets en meerin Henry myy/suunnittelee ammatikseen kalliita kuljetuspyöriä.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Yöpyöräilijä
Mitä jos jaettaisiin valoja pyöräilijöille?

Ledivalojen jakaminen valottomille pyöräilijöille olisi hyvä tapa nostattaa tunnelmaa ja parantaa turvallisuutta.

Close