Alavalikko

Yksivaihteessa kootaan (Laatikko)pyöräkimppatilausta Hollantiin

Kaksi Laatikkopyörää Arabianrannassa

Yksivaihteen keskustelupalstalla kootaan näköjään kimppatilausta Workcyclesin pyöristä. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen, niin saa pyörän sopivasti kevätkeleiksi. Kimppatilaus säästää rahtikuluja, joskin muutaman satasen tavarafillarin toimitus Suomeen maksaa joka tapauksessa.

Workcyclesistä mekin tuon oman laatikkopyörämme hankimme. Mukaan ehtii vielä, eikä sieltä tietenkään ole pakko tilata laatikkopyörää. Voi tilata vaikka sikahienon Azorin Oma-mummiksen (Oma=mummo). Jos tilaa ja rahaa olisi rajatta, tilaisin itse kakkoskaupunkipyöräksi Fr8-rahtipyörän.

One Response to Yksivaihteessa kootaan (Laatikko)pyöräkimppatilausta Hollantiin

  1. Profile photo of Lauri
    Lauri 19.1.2011 at 11:49 #

    Nyt on paku jo täynnä (3kpl), joten ainakaan laatikkopyörää ei enää mahdu kyytiin.

    Mutta kyllähän sieltä (ja muualtakin) tosiaan saa pyöriä rahtinakin. Ei muuta kuin kimppaa kokoamaan! Vielä ehtii kevääksi saada bakfietsin alleen.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Tavarafillari.fin upouudet pupupaidat ovat ykkösidea pyöräilyperheen pukinkonttiin. Aikuisten paidat (naisten ja misten malli) 25 euroa, lasten paidat  ja vauvojen bodyt  15 euroa kappale.
Tilaa nyt jouluksi Tavarafillari.fi -pupupaita!

Tässä olisi täydellinen joululahja sinulle, isoäidille ja kummilapselle! Paitatilaus lähtee tehtaalle tistaina 27. marraskuuta. Kun lähetät tilauksesi sitä ennen, saat...

Close