Alavalikko

Torkkuautomaatilla vauvauintiin

Tänään oli vauvauintipäivä, ja vauvauintipäivä tarkoittaa pyöräretkipäivää.

Vauvauinnissa käyminen on koko päivän tarkkaa suunnittelua vaativa keikka. Uinti alkaa viideltä iltapäivällä, ja pojan pitäisi silloin olla kylläinen ja hyvin levännyt. Rutiinit on vedettävä putkeen, tai muuten altaassa tulee parku ja koko reissusta hukkakeikka.

Laatikkopyörällä kaikki menee kuitenkin yleensä putkeen.

Teemme näin: Vauvalle sosetta ja maitoa nassuun vatsan täydeltä kaksi tuntia ennen uintia. Sitten ulkokamat päälle ja tavarafillarin kyytiin. Laatikkopyörä on torkkuautomaatti – oli kellonaika mikä tahansa, vauva nukahtaa kyydissä viimeistään kymmenen minuutin kohdalla.

Fillarimatkaa vauvauintipaikkaan on seitsemän kilometriä. Matkaan menee puolisen tuntia. Voidaan ajaa pienen mutkan kautta, niin unta tulee kolme varttia.

Perillä ollaan puolta tuntia ennen vauvauinnin alkua. Sälli herää fillarin kyydistä nostettaessa, pukuhuoneessa lisää tissiä. Jää aikaa rauhoittua vähän ja heittää uimakamat päälle.

Uinnin jälkeen vähän sosetta sällille nassuun ja sitten pyörällä takaisin. Uinti vetää yleensä vauvan aika väsyneeksi, mutta torkkuautomaatissa saa taas puolen tunnin unet ja kotona on huippufiilis koko perheellä.

, , , ,

Comments are closed.
Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Kuvassa Christiania Light Bugatti-kuomulla.
Kolumni: Pyörätiet tarvitsevat perheitä

Lapsiperheet pitäisi saada hoitamaan kauppa- ja tarhamatkansa pyörällä, koska se todella panisi säpinää pyöräilyn kehittämiseen.

Close