Alavalikko

Kerro, miten perheen arkipyöräily onnistuu

Long John Christmas Tradition in Copenhagen Photo CC Michael Colville-Andersen

Vietkö lapset pyörällä päiväkotiin? Hoidatko lapsiperheen kauppareissut polkupyörällä? Jos vastaus on kyllä, tarvitsen apuasi.

Suunnittelen Tavarafillari.fissä julkaistavaa ilmaista Hyötypyöräilyopasta. Sen tarkoitus on antaa perustiedot, joiden avulla arjen asioinnin voi hoitaa fillarilla, vaikka kuljetettavaa olisi enemmän kuin reppuun mahtuu.

Oppaan ensimmäisen version on tarkoitus ilmestyä huhtikuun alussa. Sen jälkeen parantelen, korjaan ja laajennan opasta palautteen ja kommenttien perusteella.

Koska kaikki viisaus ei todellakaan asu minussa, fillariesitteissä tai edes internetissä, kaipaisin oppaan pohjaksi juttutuokioita fillariarjen asiantuntijoiden kanssa. Kaikenlaiset kokemukset lastenistuimista, peräkärryistä ja erilaisista arkihyödyllisistä tavarankuljetusratkaisuista (laukut, tavarankuljetuspyörät, korit, telineet) olisivat tarpeen. Laitteet ovat kiinnostavia, toki, mutta ennen kaikkea haluaisin kuulla käyttökokemuksia ja kantapään kautta opittuja totuuksia.

Mieluiten juttelisin arkifillarista kasvotusten, mutta se onnistuu käytännössä vain pääkaupunkiseudulla asuvien ihmisten kanssa. Puhelimessa rupattelu on toinen hyvä tapa kartuttaa tietoja. Sähköpostikin käy.

Ilmianna siis itsesi tai kaverisi. Minut saa kiinni osoitteesta [email protected] tai puhelinnumerosta 040-3502057.

Sanaa sopii levittää.

, , , , ,

Comments are closed.
Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Sherwood Robinin laatikko on muotoiltu poikkeuksellisesti eturenkaan ympärille. Sen ansiosta pyörä on montaa verrokkiaan ketterämpi, mutta laatikossa on silti runsaasti tilaa.
Koeajossa: Sherwood Robin -laatikkopyörä

Sherwood Robin on viime vuonna esitelty uutuuspyörä lasten kuljetukseen. Tavarafillari.fi kävi tuoreeltaan testaamassa pyörän Kööpenhaminassa ja tutustui myös sen suunnittelijaan.

Close