Alavalikko

Tule kokeilemaan lasten- ja tavarankuljetuspyöriä Kaapelitehtaalle 26.3. 2011

Superäiti Christianiabikes-kolmipyörällä. Kuva © Mikael Colville-Andersen

Kaapelitehtaalla 26. maaliskuuta 2011 järjestettävässä Energiatehdas-tapahtumassa on poikkeuksellinen mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia perhekäyttöön sopivia tavarankuljetuspyöriä.

Koeajot tapahtuvat Merikaapelihalliin rakennetulla radalla klo 14–18. Koeajettavana ovat tavarafillari.fin puolesta ainakin seuraavat pyörämallit:

Pyörät paikalle järjestävät yhteistyössä Tavarafillari.fin porukka, Classic Bike, Pyörähuolto.com ja Velosport. Lista voi vielä muuttua.

Tyrkyllä muutenkin hyvää fillari- ja perhemeininkiä. Samalla radalla pääsee kokeilemaan taittopyöriä ja Pelagon fillareita, perhe voi viihtyä vaikka kuuntelemalla Kengurumeininkiä, Tommy Lindgreniä tai katselemalla sirkuskoululaisten yksipyöräilyesityksiä. Vielä vahvistamattoman huhun mukaan tapahtumaan ollaan järjestelemässä pyöräkulkuetta, eli meininkiin pääsisi virittäytymään jo matkalla.

Itse tapahtuma jatkuu iltamyöhään We love Helsinki -tansseissa ja Earth Hour -meiningeissä. Tavarafillarit kuitenkin pakataan kasaan ja kuljetetaan pois tiukemman menon tieltä illansuussa samoihin aikoihin kun lapset lähtevät iltapuurolle, noin klo 18.

Ota perhe mukaan, lastaa pienet koefillarin kyytiin ja löydä oma perhefillarimallisi! Lisätietoja tapahtumasta saa tapahtuman omilta verkkosivuilta.

Muokkaus: Velosportin pyörät lisätty listaan.

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Raimo Nieminen aloitti pyöräkauppiaana 1979. Erikoisalaa ovat kilpa- ja harratepyörät, mutta Velosportista löytyy osaavaa apua myös perheen arkipyöräilyyn.
Velosport: Perävaunuja, laatikkopyöriä ja laatuvarusteita arkipyöräilyyn

Laatupyöriin erikoistunut Velosport on lastenkuljetusvaunujen veteraani ja Bakfiets-laatikkopyörien uusi maahantuoja.

Close