Alavalikko

Fillarimessut 2011 – paljon sähköä, vähän hyötypyöriäkin

Tavarafillari.fi:n porukka kävi tutustumassa kevään ensimmäisen ”pyöräilytapahtuman” tarjontaan ja meininkiin. Kiitokset messukutsusta Pelagon kavereille!

Messut olivat edelleenkin vahvasti sporttipainotteiset, vaikka perheen kanssa pyöräily, sähköpyörät ja jopa tavarapyörät olivatkin suhteellisen leveästi esillä. Huomioitavaa ja toisaalta varsin valitettavaa oli ”peruspyörien” hyvin pieni näkyvyys. Vain muutamat esillepanijat olivat tuoneet paikalle rehellisiä arkipyöriä, jotka sopivat kaikille. Perinteinen pyörä varustettuna perinteisellä lastenistuimella oli kuollut sukupuuttoon.

Kummallinta oli, ettei kovassa huudossa olevia polkupyörien lastenkuljetusvaunuja näkynyt missään.

Sähköpyörät olivat voimakkaimmin edustettuina niin testialueella kuin muutenkin messuilla. Tekevät siis ainakin tämän perusteella tuloaan katukuvaan myös Suomessa. Varmasti hyvä lisä pyöräilykulttuurille, mutta ei näistä vielä kokokansan pyöriksi ole. Jotain pitäisi ainakin keksiä näiden pyörien ulkonäölle sillä kauniita näistä ei tunnuta saavan (tavarafillari.fi:n tietojen ja hallussaolevien materiaalien perusteella tämän tiedetään kuitenkin olevan mahdollista).

Messuista voidaan varmasti olla montaa mieltä, mutta varmaa on vain että ehdottomasti Suomi tarvitsee pyöräilyyn suuntautuneita messuja ja etenkin hyötypyöräilyvinkkelistä. Olisiko StadiBike 2011 tällainen tapahtuma?

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
yksi aina fillari fr8 christiania
Ei ole sitä ainoaa oikeaa perhepyörää

Meidän perheeseen tilattiin Workcyclesin Fr8. Pyörästä tuli pian koko perheen useimmiten käytetty pyörä. Se ratkaisi monta ongelmaa, mutta loi myös...

Close