Alavalikko

Iloisia ilmeitä ja kivoja koeajoja Kaapelitehtaalla

Kaapelitehtaan eilinen koeajolauantai oli melkoinen menestys. Kymmenet ihmiset pääsivät kokeilemaan perhepyöriä, meininki oli mainio ja ilmeet iloisia. Toivon mukaan koeajot innostivat ihmisiä harkitsemaan ihan oikeasti lastenkuljetuspyörän hankintaa – olisi mahtavaa, että noita alkaisi näkyä lisää kaduilla.

Oli mukava nähdä netistä tuttuja ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia. Paljon oli intoa ilmassa!

Koejoista jäi minulle päällimmäiseksi yksi oivalluksen: Perheenkuljetuspyörille oikea esittelypaikka eivät suinkaan ole pyöräilytapahtumat vaan lapsiperhejuhlat. Mikäs olisi seuraava suurempi lapset, isät ja äidit kokoava tapahtuma Helsingissä? Sinne voisi koettaa saada koeajoradan, nämä samat pyörät (enemmänkin?) ja Tavarafillari.fi-banderollin.

Kiitokset vielä Classic Bikelle, Pyörähuolto.comille ja Velosportille pyöristä sekä Pelagolle ja Cycleinhelille rastinpitoseurasta!

Tapahtuman organisoinut Ilmastoinfokin innostui viime hetkellä näistä pyöristä. Ilmaan heitettiin ajatus, että eri kauppiaiden pyöriä tulisi kesällä vuokrattavaksi Ilmastoinfon toimipisteeseen Sanomatalolle ihan Helsingin ytimeen.

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Kyllä tällä kelpaa kulkea. NordicCabin lastenkuljetusvaunu sai hyväksynnän Tavarafillari.fin kokeneelta testiryhmältä.
Arvio: Nordic Cab -perävaunu kahdelle lapselle

NordicCabin pyöräilyvaunu on erinomaisen oloinen arkikäyttökärry. Muovikuppirunko tekee siitä erityisen hyvän vaunun lapsiperheen kauppakassiksi.

Close