Alavalikko

Jyväskylässä kootaan Bullitt-kimppatilausta

Jee! Bullitilla mutkaan, täysiä!

Bullitt kuuluu Tavarafillari.fin toimituskunnan suosikkifillareihin, oli yksi Kaapelitehtaan koeajotapahtuman hiteistä ja on ansainnut maineensa maailman nopeimpana tavarankuljetuspyöriin.

Ja nyt on työn alla kimppatilaus, jolla Suomeen on tarkoitus saada muutama Bullitt lisää. Kimppatilausta kokoaa Jyväskylän Pyöräilyseura, mutta eiköhän samaan porukkaan mahtuisi muitakin kuin jykyläläisiä.

Jaa miksi kimppa? Kun fillareita tilaa kerralla useamman, saa ainakin rahdin hinnasta tingittyä. Kunnon kauppamies tinkisi muustakin. Mutta siis näin Jyväskylän pyöräseuran sivuilla:

”Bullittin ongelmana on kuitenkin saatavuus ja hinta. Luontevin myyjä on valmistaja Kööpenhaminassa – Suomesta pyörää ei saa. Hinta on puolestaan 2000 euron luokkaa. Yhden pyörän hinta Deore-osilla Suomeen toimitettuna on 2400 €. Kahden hinta olisi yhteensä 4500 €, ja kolmen hinta taas vähän alempi. Toimituskulut ovat yksittäistapauksissa sen verran kalliit, että on mietitty myös pyörän polkemista Tanskasta Suomeen vaikkapa jonkin retken yhteydessä.”

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan Antti Poikolaan, [email protected]

, , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Classic Biken Jari Vainio Christiania Light-kolmipyörän selässä. Ympärillä näytillä olevaa Pashleyn mallistoa.
Classic Bike: Pullantuoksua ja perhepyöriä

Suomessa on nyt Christianiabikes- ja Triobike-perhepyörien kauppa, jossa tuoksuu ja näyttää mummolalta.

Close