Alavalikko

YLEn pyöräilyvaunutesti 5.5.2011 TV1:llä klo 19.30

Kuningaskuluttajan testissä muun muassa Burleyn Cub ja Croozerin KidFor1

Televisio kannattaa avata 5. toukokuuta, sillä TV1:llä tulee klo 19.30 Kuningaskuluttajan lastenkuljetusvaunutesti. Kolme kovaa pyöräperhettä – mukana Tavarafillarista minä sekä Jukka – panevat järjestykseen viisi eri kärryä.

Testattavina ovat jokaperheen halpakärryt Biltemasta ja Spectralta, keskihintaluokan Croozer KidFor1 ja laatuluokan Burleyn Cub ja Chariotin Cougar 1.

Tavarafillari.fi on testissä hyvin edustettuna. Olin itse pojan kanssa ohjelman kuvauksissa eilen, ja tänään mukaan porukaan liittyy Jukka tyttärineen. Samat vaunut ovat kevään mittaan tulossa muuten myös Tavarafillari.fin testiin. EDIT/ Jukka ei pääsekään perhekiireiden takia mukaan. /EDIT

Sillä välin toisaalla: Hankin eri menopelien esittelyjen kuvaamiseen kypäräkameran, jolla saa tallennettua fiiliksiä niin vanhemman kuin lapsenkin näkökulmasta erilaiset kuljetuslaitteiden kyydissä. Testailin laitetta eilen saatellessani vaimoa töihin lapsen kanssa. Tältä se näytti:

Morning ride with my Bakfiets from Teppo Moisio on Vimeo.

, , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Turvakaukalossa pienikin vauva matkustaa turvallisesti pyörällä
Pikkuvauvan kanssa tavarapyörällä

Turvakaukalo tavarapyörän kyytiin, vauva kaukaloon ja menoksi. Fillarilla ajelu on superhelppo tapa panna pikkuvauva päiväunille ja nauttia samalla vähän syyssäästä.

Close