Alavalikko

VIdeo: Laatikkopyörällä ruokakaupassa

Laatikkopyörä kuljettaa ongelmitta lapsen lisäksi pari kassillista ruokaa ja kopan kaljaa, tai vaihtoehtoisesti kolme kassillista ruokaa. Varmaan enemmänkin, mutta tuolla lastilla tuli testattua kauppareissua kiirastorstaina.

, , , , , ,

One Response to VIdeo: Laatikkopyörällä ruokakaupassa

  1. jari 26.4.2011 at 10:23 #

    Kiva otos. Mutta millainen/mikä on sun kamera ja sen kiinnitys. Itsekin olen kovasti miettinyt kameran kiinnitystä fillarin stemmiin tai mielummin etuhaarukan putkeen, jotta se ei niin heiluisi ja videosta tulisi ehkä katseltavampi. Mutta onko vanhalla Canon G3:lla järkevä kuvata tai edes mahdollista, vai pitäiskikö investoida esim. GoPro:hon?

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Etualalla Christiania Light (Classic Bikesta), taustalla Bakfeits Cargobike Long (Worcyclesista). Molemmat varusteineen noin 2300 euron perhepyöriä.
Christiania Light vs. Bakfiets Cargobike Long

Bakfiets ja Christiania ovat Suomen kaksi perhepyöräsuosikkia. Molemmat ovat suurin piirtein saman hintaisia, mutta ihan erilaisia. Meidän perhe on ajanut...

Close