Alavalikko

Tervetuloa äitienpäivän perhefillariretkelle!

Polkaistaan äitienpäivänä 8. toukokuuta Helsingin rantojen kautta Tölöön kahvila Regattalle. Pikkuiset kärryn tai fillarin penkillä.

Jos et vielä ole merkinnyt tätä kalenteriisi, tee se nyt: Äitienpäivänä – sunnuntaina 8.5. 2011 – lähdetään pyöräretkelle ja sinut on kutsuttu.

Äitienpäivänä käydään ensimmäisetä kertaa perhefillariretkellä Helsingissä. Perhefillariretket ovat lasten kanssa ja/tai tavarafillareilla pyöräilevien perheiden yhteinen häppening, jossa nautitaan hyvästä seurasta, kauniista kesäsäästä, komeista maisemista ja manioista perhepyöristä. Tarjolla on mukavaa meininkiä ja samanhenkistä seuraa. Samalla voi vertailla kulkineita ja kokemuksia.

Lähdetään liikkeelle Rautatientorilta, Aleksis Kiven patsaalta klo 12. Ajetaan siitä letkassa Kauppatorille ja siitä erittäin rauhalliseen tahtiin pitkin rantoja juomaan kahvia ja paistamaan makkaraa kahvila Regattalle Töölöön. Voiraan pysähtyä matkalla Kaivopuiston nurkille syömään jäätelöä, jos siltä tuntuu. Perillä Retattalla ollaan yhden aikaan, suurin piirtein.

Retken on tarkoitus olla hauskanpitoa, joten pidetään säävaraus. Jos on ihan kauhea keli, niin kannata lähteä irvistelemään.

Mukaan voi värvätä myös perhefillarittoman tuttavaperheen: Tavarafillari.filtä saa retkelle lainaan yhden lapsen pyöräilyvaunun. Valittavana ovat Croozerin Kid for 1 ja Chariotin Cougar 1. Vaununlainapyynnöt kommentteina tähän viestiin, ja mieluusti viimeistään lauantaiaamuna – muuten voi tulla ongelmia käytännön järjestelyiden kanssa.

Sitten se olennaisin kysymys: milläs ootte tulossa? Meidän perhe retkeilee Bakfietsin pitkällä Cargobikellä ja Pelagon Stavangerilla, johon on pantu kiinni toinen noista lainakärryistä, elleivät molemmat ole muutenkin käytössä.

Mukaan retkelle voi ilmoittautua täällä tai retken FB-eventissä. Ilmoittautuminen ei tietenkään ole mitenkään välttämätöntä – lähinnä siitä on iloa, että pääjoukko tietä odotella mahdollisia mattimyöhäisiä lähtöpaikalla.

, , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Näin laatikkopyöriä säilytetään Hollannissa-9
Vinkki: Säilytä laatikkopyörääsi kuin hollantilaiset – ulkona

Eikö fillarikellarissa ole tilaa laatikkopyörälle? Ei hätää, käyttöpyörä on kuin käyttöauto: se kestää kyllä säätä, myös öisin.

Close