Alavalikko

Äitienpäivän perhefillariretken fiiliksiä – missäs seuraavaksi?

Olipa mainio äitienpäiväretki, kiitos kaikille. Sää oli mahtava, ihmiset mukavia, olipa mukava nähdä! Harmitti vain, että itse ei ehtinyt jutella kaikkien uusien tuttavien kanssa niin paljoa kuin olisi toivonut. Pitää siis nähdä uudestaan. Tehdäänkö äitienpäiväretkeilystä perinne?

Oli tosi mukavaa, että joukossa oli laatikkopyörien lisäksi peräpyörä ja pari pitkäperäpyörää. Harmi, ettei peräkärryväki innostunut mukaan. Lisäksi mukana Regattalla oli vain yksi Christiania, vaikka niitä on käsittääkseni kaupungissa useita – nyt oli Bakfietseillä vähän yliedustus. No, ehkä se tasoittuu ensi kerralla.

Seuraava perhefillariretki on 5. kesäkuuta. Paikka on vielä auki, mutta ajatuksissa olisi tehdä kesän mittaan retkiä eri suuntiin. Näin eri puolilla kaupunkia asuvat saisivat kukin kerrallaan vähän lähempänä olevan retkikohteen.

Siis retki itään, pohjoiseen ja länteen. Retken olisi hyvä olla mitaltaan enintään kymmenen kilometrin luokkaa suuntaansa ja perillä pitäisi olla lapsille mielekästä nähtävää ja puuhattavaa.

Pöytä on avoin ehdotuksille. Missä retkeillään seuraavaksi?

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Babboen kaksipyöräinen City maksaa nettikaupassa 1549 euroa ja Tavarafillari.fin alennuskoodilla TF-01-2013  siihen saa kaupanpäällisiksi ilmaisen suojapeitteen tai 50 eurolla muita lisävarusteita.
Babboe avasi kaupan Suomessa – Tavarafillari.fin lukijoille alennuksia

Babboe Suomi sai vuoden alussa verkkokauppansa auki. Hollannissa nopeasti supersuosituiksi tulleet laatikkopyörät saa siis nyt suomalaiselta kauppiaalta, ja mikä parasta,...

Close