Alavalikko

Tervetuloa kesäkuun perhefillariretkelle!

Edellisellä perhefillariretkellä oli kovasti Bakfietseja. Entäs kesäkuussa?

Tavarafillari.fin kesäkuun perhefillariretki kokoontuu sunnuntaina 5.6. klo 12 kahvila Regattalle ja suuntaa rantoja pitkin Villa Elfvikiin Espooseen. Mukaan voi ilmoittautua täällä keskustelupalstalla tai retken facebook-eventissä.

Jaa mikäs se retki siis on? Kertauksena:

Tavarafillari.fin perhefillariretki on jokakuinen koko perheelle sopiva fillarikokoontuminen, joka järjestetään aina kuun ensimmäisenä sunnuntaina kesän ajan. Tarkoitus on pitää hauskaa, nauttia kesästä ja päästä pällistelemään ja kokeilemaan muiden perheiden käytössä olevia perhefillareita.

Retki on tarkoitettu sekä perhepyörän tai perävaunun omistaville perheille että sellaisista haaveileville. Koska perävaunujen ja etenkin perhepyörien koeajomahdollisuuksia on rajallisesti, retki on hyvä paikka päästä tsekkaamaan ja kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja sekä kuulemaan muiden kokemuksia ennen kulkupelin hankkimista omalle perheelle.

Retki on sopiva hetki myös lainata kärry tai pyörä koekäyttöön. Tavarafillari.fin väki auttaa koeajojen järjestämisessä parhaansa mukaan – kerro keskustelupalstalla mitä kaipaat, niin katsotaan mitä saadaan järjestettyä.

, ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Babboen kaksipyöräinen City maksaa nettikaupassa 1549 euroa ja Tavarafillari.fin alennuskoodilla TF-01-2013  siihen saa kaupanpäällisiksi ilmaisen suojapeitteen tai 50 eurolla muita lisävarusteita.
Babboe avasi kaupan Suomessa – Tavarafillari.fin lukijoille alennuksia

Babboe Suomi sai vuoden alussa verkkokauppansa auki. Hollannissa nopeasti supersuosituiksi tulleet laatikkopyörät saa siis nyt suomalaiselta kauppiaalta, ja mikä parasta,...

Close