Alavalikko

Video: Koko perhe pitkällä Bakfietsillä

Tuli tehtyä laittomuuksia. Kaksipyöräisellä fillarilla ei saisi kuljettaa yli kymmenvuotiaita, mutta me lastasimme Suomen lätkäkullan kunniaksi juhlapäivänä kyytiin koko perheen. Lootaan nousi vauvan lisäksi vaimo ja suunta otettiin keskustasta ravintolan kautta kotiin. Matkaa mittariin kertyi täydessä lastissa kymmenisen kilometriä.

No millaista se oli? Vaimon mukaan kyydissä oli mukavaa. Töyssyt eivät tuntuneet takapuolessa, vaikka alla oli vain kova vaneripenkki. Ilmeisesti paksut renkaat pehmensivät kulkua, minkä lisäksi ison kuorman alla myös pyörän teräsrunko tuntui joustavan jonkin verran.

Kuskille kallis lasti oli myös raskas, totta kai, mutta kymmenen kilometriä rannasta mäkilähiöön kulki silti kohtuullisen kivuttomasti. Bakfiets Cargobike Long -mallisen pyörämme laatikko on mitoitettu valmistajan mukaan enintään 70 kilon kuljettamiseen, ja aika lailla täydessä lastissa mentiin. Pyörä tuntui vakaalta ja jämäkältä ajettavalta, monessa mielessä paremmalta kuin ihan kevyessä lastissa.

Pakarat tosin kertoivat aamulla, että töitä oli tehty.

, , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Laatikkopyörään mahtuvat sekä koira että lapset.
Laatikkopyörä on luksusta

Laatikkopyörä on överivalinta, vähemmälläkin fillaristi selviäisi, mutta parempi se on kuin saman hintainen auto. Paska auto vituttaa aina, luksuspyörä vain...

Close