Alavalikko

Olipas aurinkoinen retki – ja heinäkuussa mennäänkin uimaan!

Kiitoksia kaikille kesäkuun pyöräretkelle osallistuneille! Retki Regattalta Villa Elfvikille sujui hienosti, tällä kertaa oli mukana tavarapyörien lisäksi peräkärryväkeäkin, loistavaa! Ja mahtavaa oli myös saada nuorempia polkijoitakin mukaan!

Retki kulki siis ensin Helsingin rantakatuja, kunnes Otaniemessä sukellettiin Rantaraitin hiekkatielle. Nähtiin kyyttöjä, fiilisteltiin kesää, syötiin eväitä viltin päällä ja kaikilla tuntui olevan varsin mukavaa.

Eväsretken päätteeksi pyöräkunnat lähtivät eri suuntiin. Perkkaasta tulleilla kotimatka oli lyhyt, Jukan ja Meerin kanssa köröteltiin sitten vähän pidempi matka itälähiöihin.

Seuraava perhefillariretki sunnuntaina 3. heinäkuuta

Seuraavan kerran tehdään perhefillariretkeillään heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina, siis 3.7.2011.

Retki lähtee liikkeelle klo 12 Vanhankaupunginkoskelta, siis Vantaanjoen suulta. Reitti kulkee kohti Viikin peltoja ja arboretumia, ja matkalla on määrä pysähtyä ihmettelemään lasten kanssa niityillä laiduntavia lehmiä. Ensimmäisen pysähdyksen jälkeen jatketaan metsän kautta Herttoniemen ohi ja kurvataan Kivinokan uimarannalle, missä puretaan pyörien selästä pyyhekassit ja eväskorit ja perustetaan leiri kaupunkikehityksen uhkaaman vanhan mökkikylän nurkkaan.

Matkalla on pari ikävähköä mäkeä, mutta ne hoituvat taluttaen. Lehmien näkeminen ja uiminen ovat pienen jalkautumisen arvoinen kokemus.

, , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Etualalla Christiania Light (Classic Bikesta), taustalla Bakfeits Cargobike Long (Worcyclesista). Molemmat varusteineen noin 2300 euron perhepyöriä.
Christiania Light vs. Bakfiets Cargobike Long

Bakfiets ja Christiania ovat Suomen kaksi perhepyöräsuosikkia. Molemmat ovat suurin piirtein saman hintaisia, mutta ihan erilaisia. Meidän perhe on ajanut...

Close