Alavalikko

Kuvareportaasi: Perhepyöriä Kööpenhaminassa

Nihola on yksi suosituimmista laatikkopyöristä Tanskassa. Ja laatikkopyöriä on paljon.

Lokakuun lopussa tuli käytyä Kööpenhaminasssa perheen kanssa. Kööpenhamina kun on mahdollisesti maailman paras pyöräilykaupunki, ja siellä myös näytti siltä. Polkupyörät ovat hyvin olennainen osa kaupungin ilmettä, niitä on kirjaimellisesti joka paikassa.

Pyöräkaistoja on lähes joka kadulla, pyöräkauppoja lähes joka toisessa korttelissa. Erilaisia tavarafillareita suhahteli ohi jatkuvasti. Tuli pakottava tarve kuvata niitä.

Kuvat on otettu parin tunnin aikana kauniina syyslauantaina Nørrebron kaupunginosassa, keskustan tuntumassa, jossa pyörittiin muutaman korttelin alueella. Kuvia kertyi noin 50:stä erilaisesta tavaroiden- tai lastenkuljetukseen erikoistuneesta fillarista. Kaikkia ohi ajavia ei mitenkään ehtinyt kuvata, se kertonee jotain tavarafillareiden yleisyydestä Kööpenhaminassa.

Meillä täällä pohjolan perukoilla on vielä paljon tekemistä polkupyöräkulttuurin kehittämisessä.

Ensi viikolla Bakfiets-arvostelu

Tavarafillariblogi päivittyy taas viikon päästä tiistaina. Silloin luvassa on tässä blogissa ikonisessa asemassa olevan Bakfiets CargoBike Long -pyörän lahjomaton ja perinpohjainen arvio.

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Virhekärry
Neljä virhettä polkupyörän peräkärryn ostossa

Ei kannata ostaa liian pientä eikä halpaa peräkärryä, sillä isompi tulee myöhemmin tarpeeseen ja parempi vaunu on mukavampi käyttää, Uskokaa...

Close