Alavalikko

Tapahtumat: Fiilistele perhefillariretkellä, testaa koeajopäivänä!

Kohta alkaa kaikkien aikojen fillarikesä, ja Tavarafillari.fi on tietenkin ihan täysillä mukana. Tule sinäkin messiin – fiilistelemään hyvän porukan kanssa perhefillariretkelle, testaamaan pyöriä koeajopäivänä tai muuten vaan moikkaamaan paikan päälle.

Kaiken todennäköisyyden mukaan tavarafillaritapahtumien kalenteri elää vielä, mutta olkoon tämä yleiskutsu lähiviikkojen tapahtumiin.

Perhefillariretket starttaavat toukokuussa

Mother’s day family ride from Teppo Moisio on Vimeo.

Viime vuonna alkaneet perhefillariretket käynnistyvät taas toukokuussa. Retket ovat tavarafillariväen kokoontumisajot, joissa yhdistyy mukava, koko perheelle sopiva fillariretki sekä mahdollisuus jutella muiden tavarafillareilla ja fillarikärryillä kulkevien ihmisten kanssa.

Ja se nyt vaan on käsittämättömän siistin näköistä ja tuntuista kruisailla letkassa, jossa on aivan järjetön määrä laatikkopyöriä, perävaunuja ja fillariperheitä.

Ensimmäinen retki kokoontuu Narinkkatorille sunnuntaina 6. toukokuuta klo 11.45. Puoliltapäivin lähdetään kruisailemaan Mannerheimintien ja Bulevardin kautta kohti Kaapelitehdasta, missä ihmetellään ekohenkistä Kierrätystehdas-tapahtumaa ja sen fillarikoeajopuistoa.

Mukaan perhe, eväät ja hyvää mieltä!

Parhaiten retken suunnittelusta pysyy kärryillä ilmoittautumalla mukaan retken fb-sivulla. Mukaan voi kyllä tulla ilmoittautumattakin.

Seuraavat retket järjestetään kesäkuussa ja elokuussa. Niillekin on jo olemassa facebook-tapahtumasivut, joiden kautta voi seurata suunnitelmien kehittymistä.

Tavarafillari- ja perävaunukoeajoja

Erilaisia mahdollisuuksia päästä hypistelemään tavarafillareita ja peräkärryjä sekä rupatella niitä käyttäneiden perheiden kanssa on tulevina viikkoina tolkuttomasti.

Suurin yksittäinen tapahtuma on kesäkuisena tiistaina, Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta Narinkkatorille järjestettävä tavarafillariruuhka, johon tarkoitus on saada tyrkylle ja testattavaksi lähes kaikki mahdollinen. Helsinkipäivän tavarafillariruuhkasta tarkempaa tietoa täällä Tavarafillariblogissa ennen toukokuun loppua.

Koeajo- ja esittelytapahtumien sarja alkaa ensi viikonloppuna Espoon Sellossa järjestettävästä fillaritapahtumasta. Seuraavana viikonloppuna minua voi tulla nykimään hihasta, kun kauppaan Herttoniemen pihakirpparipäivänä lumppujani Bakfietsin kyydistä eri puolilla kylää. Sitä seuraavana viikonloppuna onkin sitten jo Kierrätystehdas (jossa pääsee kokeilemaan Christianioita) ja ensimmäinen perhefillariretki.

Kolmen viikon päästä on äitienpäiväviikonloppu. Sitä edeltävänä lauantaina voi Helsingissä paitsi kierrellä Siivouspäivän kirppareita, myös tulla ihmettelemään tavarafillareita Pohjois-Haagan tai Roihuvuoren kaupunginosatapahtumiin.

Tosiaan, kannattaa tarkistaa päivän tilanne vielä tapahtumakalenterista. Sinne on määrä listata sekä Tavarafillari.fin että muiden järjestämät tapahtumat, joissa on mahdollisuus kokeilla tavarafillareita tai peräkärryjä.

Ja jos jokin asia on listaamatta, vinkkaa siitä. Mitä emme tiedä, sitä emme voi kertoa. Järjestä hyvää pöhinää kotikaupunkiisi ja ilmoita siellä pidettävistä tapahtumista, niin pannaan ne tänne samaan kalenteriin!

, , , , , ,

Comments are closed.
Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Pelago Linahammar -rahtipyörä
Koeajossa Pelago Linahammar -kuormapyörä

Helsinkiläinen Pelago tekee upeita ja laadukkaita käyttöpyöriä. Tavarafillari sai vuoden odottelun jälkeen testiin tyylikkään Linahammar -rahtipyörän, jota on valmistettu vain...

Close