Alavalikko

Video: Fiiliksiä perhepyöräretkeltä

Sunnuntaina ajettiin vuoden 2012 ensimmäinen perhefillariretki, ja sää suosi taas – kuten aina. Aikuisia oli mukana kaikkiaan yhtä vaille kaksikymmentä ja lapsia noin puolet siitä. Erityisen hauskaa oli, miten paljon mukana oli uutta väkeä – oli huippuhauskaa tutustua. Jälkikäteen harmitti ettei kaikkien kanssa ehtinyt vaihtaa enempää kuulumisia.

Reitti kulki Narinkkatorilta Hietalahden torin kautta Kaapelitehtaalle. Siellä syötiin eväitä, ihmeteltiin Kierrätystehtaan tarjontaa ja testailtiin toistemme, Classic Biken ja Electrobiken fillareita. Lapset leikkivät keskenään, kun eivät joutuneet toimimaan testifillareissa koematkustajina.

Seuraava retki Helsingissä 17. kesäkuuta

Oli älyttömän kivaa, eli otetaan pian uusiksi. Seuraava retki on merkattu kalenteriin 17. kesäkuuta, ja sinne voi ilmoittautua Facebookissa. Narinkkatori oli mainio lähtöpaikka, mutta mikä olisi hyvä retkikohde? Mennäänkö Alppipuistoon piknikille, Linnanmäelle kieputtimiin vai Korkeasaareen katsomaan kissapetoja?

Ehdotuksia otetaan vastaan.

Jos eväät vievät koko lootan, voi lapsen lastata perävaunuun.

Tiinan Weehoo-peräpyörä oli retken erikoisuuksia. Tästä tahdomme kuulla lisää!

Retkiporukka yhtä mattimyöhäistä Bakfiets-laivuetta lukuunottamatta yhdessä kuvassa.

, , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Chartiot Cabriolet on mainio vaunu kaksilapsisen perheen arkeen.
Arvio: Chariot Cabriolet -pyöräkärry

Kahden lapset Chariot Cabriolet on tilava pyöräilyvaunu, joka – ainakin käytetynä ostettuna – helpottaa arkea hintansa edestä.

Close