Alavalikko

Tilaa kesän 2012 Tavarafillari.fi -paitasi nyt!

Nyt on aika tilata huippuhauska Tavarafillari.fi -paita! Kaikkien aikojen ensimmäiset Tavarafillari-fanipaidat lähtevät ensi viikolla tilaukseen, ja nyt on aika varmistaa, että saat sopivan kokoisen paidan itsellesi, siipallesi ja lapsesi kummille!

Paidoissa on edessä tavarafillariskenen Grand Old Manin Ilkan taiteilema Tavarafillari.fi -kuvio, sama jonka näet tuossa yläpuolella. Kuva tosin on painettu valkoisella, koska paidan väri on musta (tämä oli suosituin väritoive, kun huhuilin Tavarafillarin Facebookissa alustavia paitatoiveita).

Paidat ovat paitsi mustia, myös luomua ja reilua kauppaa. Malleja on kaksi: perinteisempää peruspaitaa (ns. miesten paita) ja vartalonmuotoja mukailevampaa ladyfit-versiota (ns. naisten paita).

Kun tilaat paitasi viimeistään tiistaina 5. kesäkuuta, saat paidan tunnollisen tilaajan hintaan 25 euroa + toimituskulut. Samalla varmistat, että varmasti saat oikean kokoisen paidan, sillä tilaus painoon lähtee keskiviikkoaamuna. Maksettujen paitojen lisäksi tilaukseen menee pieni setti hajakokoja, ja jälkikäteen tilaten ne maksavat 30 euroa plus toimituskulut.

Jos (ja toivon mukaan kun) kaikki sujuu kuten paitapaino lupaa, uudessa paidassa voi keikistellä viimeistään juhannuksena.

Kaikki paidoista kertynyt tuotto käytetään sivuston ylläpito- ja oheiskuluihin. Rahoilla maksetaan sivuston palvelin- ja esitepainokuluja, ehkä myös mehua ja pullaa perhefillariretkien osallistujille.

LISÄYS 30. kesäkuuta: Paidat nyt Kaupasta!

Paitojen ennakkotilaus päättyi.

Hankin muutamia paitoja varastoon. Niitä voi tilata, hinta on 20 km säteellä Herttoniemestä 30 plus toimitukskulut.

Paidat tilataan Tavarafillarin uuden nettikaupan kautta. Maksutapana käy Paypal, tilisiirto tai maksu käteisellä noudon yhteydessä.

,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Triobike Mono koeajossa Fillarimessuilla 2011. Pyörä käänsi katseita ja herätti paljon kiinnostusta. Olisiko tämä nyt sitten sitä "luksusta" fillaroiville perheille?
Fillarimessut 2011 – paljon sähköä, vähän hyötypyöriäkin

Tavarafillarin kuvareportaasiryhmä etsi urheilumessuilta perheille ja arkikäyttöön sopivia pyöriä. Löytyihän niitä, kun vähän etsi.

Close