Alavalikko

Kesän hyväntuulisin fillarikuvakisa

Ota iloinen kuva perheen arkipyöräilystä ja voita! Nyt alkaa Tavarafillari.fin kesäinen fillarikuvakilpailu, jonka osallistujille ja etenkin voittajille on jaossa hauskoja laatikkopyöräaiheisia palkintoja.

Kuvausaikaa on elokuun puoliväliin asti. Elokuun puolivälissä valikoima parhaita kuvia julkaistaan Tavarafillariblogissa, ja yleisö saa äänestää suosikkinsa.

Äänestyksen voittaja saa kuolemattoman maineen ja määrättömän kunnian lisäksi Tavarafillari.fi -paidat koko perheelle sekä Ellan ja Aleksin Laatikkopyörä on lastattu -pelin syksyn pimentyvien iltojen iloksi.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme tavarafillari.fi -paitaa sekä yksi Laatikkopyöräpeli.

Toimi näin

Ota kuva, joka tavalla tai toisella liittyy perheen arkipyöräilyyn. Se voi olla kuva täyteen lastatusta laatikkopyörästä kauppareissulla tai retkeltä lapsilla lastatun perävaunun kanssa.

Aiheen valitset sinä. Ainoa rajaus on, että tässä kilpailussa pyöräily on liikennettä, ei urheilua. Voitokas kisakuva ei siis ole kuva voitokkaista pyöräkisoista.

Kilpailukuvan lähettäminen edellyttää, että olet kirjautunut sisään Tavarafillari.fin keskustelutunnuksillasi – silloin tiedämme, kuka olet, ja saamme sinuun sähköpostilla yhteyden, kun voitat. Käyttäjätunnukset saat tästä, jos sinulla ei sellaisia vielä ole.

Lataa kuvasi tästä

[ngg_uploader]

Yksi osallistuja voi lähettää kisaan korkeintaan viisi kuvaa.

Kuvaa vaikka perhefillariretkellä

Hyviä kuvaustilanteita on tarjolla tänään Helsingin Narinkkatorilla Pyöräilykeskuksen avajaisissa. Siellä pääsee kokeilemaan erilaisia tavarafillareita klo 14-18. Seuraava hyvä yhteistapahtuma on jo sunnuntaina, kun samaiselta Narinkkatorilta lähdetään perhefillariretkelle klo 12. Suuntana on Gallen-Kallelan museo Tarvaspää Helsingin länsilaidalla (vai onko se itäistä Espoota?).

, , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Superäiti Christianiabikes-kolmipyörällä. Kuva © Mikael Colville-Andersen
Tule kokeilemaan lasten- ja tavarankuljetuspyöriä Kaapelitehtaalle 26.3. 2011

Älä missaa tätä: Tavarafillari.fi kokosi Suomesta saatavilla olevat perhepyörämallit testattavaksi.

Close