Alavalikko

Video: Viikon vanha vauva laatikkopyörän kyydissä

Laatikkopyörämme saapui myöhässä, ja esikoisemme ehti kolmekuiseksi ennen ajelulle pääsyä.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin,meille syntyi toinen vauva. Tässä välissä laatikkopyörällä on ehditty ajella paljon ja siitä on tullut arjen työkalu. Sillä käydään kaupassa ja kavereilla, harrastuksissa ja ties missä.

Laatikkopyöräilystä on tullut niin arkista, että olin vähällä hakea kuopuksen Lootalla synnytyslaitokselta – alle vuorokauden ikäisenä. Onneksi tuli järki päähän. Olisihan vauva siitä selvinnyt, mutta vaimo olisi joutunut tulemaan yksin bussilla.

Ensimmäisen viikon aikana vauva liikkui aika vähän (isä ja kaksivuotias sitäkin enemmän pois jaloista), mutta loppuviikosta vaimo alkoi toivoa raitista ilmaa. ”Lähdetäänkö pienelle pyöräretkelle lähipuistoon?” ”Joo!”

Ja niin me teimme. Laatikkopyörän pohjaan kiinnitettiin vanha kunnon telakka turvakaukalolle ja sitten vain menoksi! Laatikkopyöräilyhän on vauvalle varsin turvallista, tosin asento turvaistuimessa on lysy ja sää sen verran tyly, että aluksi ei kauhean pitkille matkoille kannata lähteä. Lähikauppaan, postiin ja leikkipuistoon uskaltaa kuitenkin mennä hyvällä omallatunnolla.

Lue muutkin Tavarafillariblogin jutut vauvojen kanssa pyöräilystä

[posts-by-tag tags = ”pikkulapsi, vauva” number=”10″]

, , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
extracycle_paakuva
Xtracyclesin pitkäperäpyörä pelastaa päiväkotimatkat

XtraCycles Edgerunner 24D Family on pitkäperäinen vauhtihirmu, joka jöötistä ulkonäöstään huolimatta kulkee kuin kilpapyörä. ”Kulkeepa kevyesti”, ilahduin, kun polkaisin ensimmäistä...

Close