Alavalikko

Video: Viikon vanha vauva laatikkopyörän kyydissä

Laatikkopyörämme saapui myöhässä, ja esikoisemme ehti kolmekuiseksi ennen ajelulle pääsyä.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin,meille syntyi toinen vauva. Tässä välissä laatikkopyörällä on ehditty ajella paljon ja siitä on tullut arjen työkalu. Sillä käydään kaupassa ja kavereilla, harrastuksissa ja ties missä.

Laatikkopyöräilystä on tullut niin arkista, että olin vähällä hakea kuopuksen Lootalla synnytyslaitokselta – alle vuorokauden ikäisenä. Onneksi tuli järki päähän. Olisihan vauva siitä selvinnyt, mutta vaimo olisi joutunut tulemaan yksin bussilla.

Ensimmäisen viikon aikana vauva liikkui aika vähän (isä ja kaksivuotias sitäkin enemmän pois jaloista), mutta loppuviikosta vaimo alkoi toivoa raitista ilmaa. ”Lähdetäänkö pienelle pyöräretkelle lähipuistoon?” ”Joo!”

Ja niin me teimme. Laatikkopyörän pohjaan kiinnitettiin vanha kunnon telakka turvakaukalolle ja sitten vain menoksi! Laatikkopyöräilyhän on vauvalle varsin turvallista, tosin asento turvaistuimessa on lysy ja sää sen verran tyly, että aluksi ei kauhean pitkille matkoille kannata lähteä. Lähikauppaan, postiin ja leikkipuistoon uskaltaa kuitenkin mennä hyvällä omallatunnolla.

Lue muutkin Tavarafillariblogin jutut vauvojen kanssa pyöräilystä

[posts-by-tag tags = ”pikkulapsi, vauva” number=”10″]

, , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
WorkCyclesin Gr8 on laatuluokan mammis. Värin saa valita mielensä mukaan.
Ylistys raskaan sarjan mammiksille – arviossa WorkCycles Fr8 ja Gr8

Tavaran- ja lastenkuljetukseen ei tarvita välttämättä valtavaa laatikkopyörää. Hollantilaiset sen tietävät – siellä arjen tavarat liikkuvat tukevalla peruspyörällä. WorkCyclesin Fr8...

Close