Alavalikko

Hyötypyöräkauppa lahden takana: De Fietsfabriek, Stockholm

Yksi vaihtoehtoinen kohde tavarafillarin hankinnalle on Tukholmassa oleva De Fietsfabriek. Liike kaupittelee hollantilaisia, laadukkaita hyötypyöriä ja sijaitsee Södermalmilla,  lähellä Viking Linen lauttarantaa.

De Fietsfabriek, Stockholm

De Fietsfabriekin pyörät luetaan yleisesti samaan laatukategoriaan kuin Bakfiets, Workcycles, Bullit, Cetma ja Christiania bikes.

Pyörien korkea laatu ja kilpailukykyiset hinnat antavat hyvän tekosyy lähteä risteilylle Tukholmaan. Isommatkin tuliaiset kulkevat reissulta ostetun laatikkopyörän kyydissä vaivatta lautalle, eikä fillarista perittävä lauttamaksu päätä huimaa. Pyörän kuljetus maksaa Viking Linen lautalla 9 euroa, pyörän kokoon katsomatta.

FF996

Liikkeessä on erilaisia tavarafillareja todella hyvin koeajattevana. Mutta jos haluaa saada mukaansa niin kannattaa etukäteen varmistaa asia liikkeestä. Omistaja puhuu englantia ja tietty ruotsia.

BF18

Palvelu on hyvää ja asiantuntevaa, suosittelen. Koko perheelle passeleita tarvikkeita on hyvin tarjolla hyllyssä mm. Nutcasen kypäröitä ja hollantilaishenkisiä jättisivulaukkuja. Brooksin satuloita, kuomuja, pressuja, koreja, etutartseja ja lasten istuimia.

Epäilijöille tiedoksi että De Fietsfabriek sai viime vuonna EU laatupalkinnon ja Paras Pyöräliike -palkinnon Amsterdamista.

Double Tall Bike

Asiallisia kuvarimpsuja 1 ja 2 sekä mielenkiintoinen blogi.

, , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Helsinkiläinen Pelago-pyöräpuoti on tuomassa kesäksi Punavuoressa hitsattua, käsin tehtyä tavarafillaria. Kuvassa pyörän prototyyppi ja sen suunnitellut Olli Erkkilä
Fillarimessut 2012: Pelagon uusi rahtipyörä, tyylikäs arkikypärä ja muita hyötypyöräilybongauksia

Fillarimessujen hyötypyöräkauppiailla oli hyvä pöhinä. Tavarafillarien lopullista läpimurtoa Suomessa povattiin ensi vuodelle.

Close