Alavalikko

Nyt on Joulupukki pinteessä – tsekkaa joulun hauskin fillarikuvasetti

Klikkaa mitä tahansa kuvaa, niin kuvasarja aukeaa ruudullesi täysikokoisena kuvakertomuksena.

Kuvissa esiintyvä pyörä on Christiania Light. Kuvauslainasta kiitos Classic Bikelle.

Jos haluat tallentaa suosikkikuvasi kotikoneellesi, klikkaa sitä hiiren oikealla näppäimellä (Windows) tai ctrl-näppäin pohjassa (Mac) ja valitse ”tallenna linkki nimellä…” Tallennetun kuvan voit lähettää helposti vaikka sähköpostin liitteenä joulutervehdykseksi.

Kuvia saa muutenkin käyttää joulumielen jakamiseen ja levittää ilman korvausta – kunhan muistat kuvia käyttäessäsi mainita tekijäksi Sami Kero / Tavarafillari.fi. Ne on julkaistu Creative Commonsin nimi mainittava -lisenssillä.

Kuvien myötä toivotan myös hyvää joulua ja onnellista vuodenvaihdetta! Tavarafillariblogi pitää joulun kunniaksi pienen loman. Joulupäivänä ei vietetä blogitiistaita, vaan blogi päivittyy seuraavan uudenvuodenpäivänä eli 1.1.2013.

For all you non-Finnish readers: Seasons greatings from Tavarafillari.fi! These pictures are our way of saying Merry Christmas and happy new year from the Finnish web community for cargo cyclists. Feel free to spread the spirit with these photos. They are licenced under Creative Commons Attribute -license, which means you can use them for free as long as you remember to mention the photos were taken by Sami Kero for Tavarafillari.fi.

, , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Jee! Bullitilla mutkaan, täysiä!
Jyväskylässä kootaan Bullitt-kimppatilausta

Kimppatilauksella maailman nopeimman tavarapyörän saa vähän halvemmalla. Jos olet harkinnut tätä, tartu tilaisuuteen!

Close