Alavalikko

Babboe avasi kaupan Suomessa – Tavarafillari.fin lukijoille alennuksia

Babboen kaksipyöräinen City maksaa nettikaupassa 1549 euroa ja Tavarafillari.fin alennuskoodilla TF-01-2013  siihen saa kaupanpäällisiksi ilmaisen suojapeitteen tai 50 eurolla muita lisävarusteita.

Babboen kaksipyöräinen City maksaa nettikaupassa 1549 euroa ja Tavarafillari.fin alennuskoodilla TF-01-2013 siihen saa kaupanpäällisiksi ilmaisen suojapeitteen tai 50 eurolla muita lisävarusteita.

Tavarafillarissa Babboen pyöristä onkin ollut jo aiemmin juttua. Pyörät ovat kelpoja käyttöpyöriä – Bakfietsiin tai Christianiaan verrattuna laadusta on tingitty hieman, mutta samalla hinta on saatu monta sataa euroa alemmas.

Perheille suunnattuihin perusmalleihin kuuluvat kolmipyöräinen Babboe Big ja kaksipyöräinen Babboe City. Halvimmalla pyörät saa, kun ne kokoaa itse – ei mikään mahdoton homma, sanovat konkarit.

Itse koottava Babboe Big maksaa 1449 euroa ja Babboe City 1549 euroa. Jos pyörät haluaa koottuina, asennus maksaa noin 250 euroa lisää. Molemmista pyöristä on olemassa myös sähköavusteiset versiot.

Laura kirjoitti arvion omasta Babboe Bigistään viime kesänä ja kertoi tykkäävänsä kovasti. Itse pääsin testaamaan sähköavusteista Babboe Cityä, ja se oli kyllä varsin soiva peli. Babboe Big oli omaan makuuni raskaanpuoleinen, kun testasin sitä vuosi sitten omaa Bakfietsiäni vasten.

Alennus koodilla TF-01-2013

Tavarafillari.fin lukijat saavat Babboen laatikkopyörän ostaessaan kaupan päälle 50 eurolla lisävarusteita kampanjakoodilla TF-01-2013. Sillä saa esimerkiksi Pyörää ulkosäilytyksessä suojaavan suojapeitepyjaman, sadepressun laatikon suojaksi tai lastenistuimen.

Kannattaa käyttää tarjous ja vinkata siitä eteenpäin. Kuponkitarjouksen käyttämällä tuet myös Tavarafillari.fin toimintaa ja kehitystä, sillä jokaisesta käytetystä kupongista kilahtaa ropo myös Tavarafillari.fin kassaan.

Klikkaa itsesi tästä Babboen nettikauppaan

, , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
unet bakfietsissa
Video: Laatikkopyörällä höyhensaarille

Pyöräilyn tasaisessa tärinässä uni tulee pienelle ihmiselle ennen pitkää. Vanerilaatikon pohjalla mahtuu nukkumaan kaksikin lasta, ja matka voi jatkua pienten...

Close