Alavalikko

Kaikki mukaan koko perheen fillaribileisiin 11. toukokuuta!

Tavarafillari-bilelogo

Nyt on tarjolla sellainen perhepyörätapahtuma, että tätä ei kannata missata. Helsingissä järjestetään toukokuun toisena viikonloppuna pyöräbileet, joissa kerrankin on ajateltu lapsia ja perheitä.

Lauantaina 11. toukokuuta Helsingin Kalasatamassa, Tukkutorin Teurastamolla pidettävissä Fillarikansan juhlissa lapset pääsevät testaamaan taitojaan BMX-krossiradalla ja pienimmille on tasapainon harjoitteluun meidänkin perheessä hyväksi havaittuja Sunkaa-potkumopoja.

Lisäksi paikan päällä pääsee koeajamaan ainakin Babboen, Christianian, Johnny Locon, Triobiken ja Urban Arrown laatikkopyöriä.

Nämä siis erityisesti lapsiperheille. Lisäksi luvassa on Bike FIlm Festivalsin fillarileffoja, jonkinlainen vakava pyöräilypaneli (johon olen jostain syystä mennyt lupautumaan jäseneksi, mukana myös fillariaktivisti/liikennepoliitikko Otso Kivekäs ja Helsingin pyöräilyvirkamies Niko Palo sekä mahdollisesti muita), musiikkia, ruokaa ja juomaa.

Eli kyllä, olkoon tämä ensimmäinen perhefillariretki tälle kesälle.

Tapahtuma starttaa klo 16 Narinkkatorilta lähtevällä fillarikulkueella, jossa olisi mukava nähdä mahdollisimman paljon perheitä laatikkopyörien ja peräkärryjen kanssa. Tulkaa paikalle hyvissä ajoin, kulkue on todennäköisesti iso eikä odota. Ajoissa tulleiden kanssa voidaan vaikka vaihtaa kuulumisia etukäteen ja muodostaa kulkueessa oma perhefillarikolonna :).

Ohjelma elää yhä, toiveissa on ainakin saada mukaan potkumopojen lisäksi potkupyöriä testattavaksi ja ajanvietteeksi. Tapahtumaa järjestää Fillarikansa ja sitä tukee Helsingin kaupunki.

Päivän tilanteen ohjelman suhteen voi tsekata tapahtuman Facebook-sivulta. Ja luvassa on myös Tavarafillari.fi -aiheinen yllätysnumero ohjelman ulkopuolelta.

Ja tänään fillarikirppikselle!

Kivaa fillarihäppeningiähän on päällä jo tänään lauantaina 28. huhtikuuta. Helsingin Narinkkatorilla järjestetään Pyöräkirppis klo 11-15.

Tulen itse paikalle vähän ennen yhtä, mukana laatikollinen Tavarafillari.fin pupupaitoja ja yksi myytävä laatuhybridi. Klo 13 astun lavalle esittelemään ajatuksiani lasten- ja lastinkuljetuspyöristä, minkä jälkeen (ja varmaan jo vähän ennenkin) Narinkalla pääsee kokeilemaan Classic Biken Christiania– ja Triobike-perhepyöriä.

Toivottavasti nähdään jo tänään ja viimeistään kahden viikon päästä!

, , , , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Laatikkopyörään kiinnitetyssä turvakaukalossa on alle yksivuotiaan hyvä kölliä.
Näin kiinnität turvakaukalon laatikkopyörään

Auton turvakaukalon voi kiinnittää laatikkopyörään kuormausliinoilla, tai sitä varten voi asentaa laatikon pohjalle sovittimen.

Close