Alavalikko

Perhefillarien koeajopäivä Turussa lauantaina 15.6.

Babboe City

Babboe City

Huomio Turku ja lähialueet! Babboen ja Urban Arrow’n kauppias järjestää turkulaisten toiveesta perhefillarien koeajopäivän lauantaina 15. kesäkuuta – siis runsaan viikon päästä. Koeajopaikka on Läntisellä Rantakadulla ravintola Smörin ja Pub Niskan välissä, ja pyörät ovat tarjolla kenen tahansa paikalle saapuvan kokeiltavaksi kello 12-16.

Jos et löydä paikalle, soita kauppiaalle. Tavoitat hänet numerosta 040-7709853.

Kannattaa käydä paikan päällä juttelemassa kauppiaan kanssa ja kokeilemassa pyöriä, sillä tämä on harvinaista herkkua. Yleensä pyörät myydään nettikaupasta ja niitä pääsee kokeilemaan vain kauppiaan luona Espoossa.

Molemmista pyörämerkeistä on Tavarafillarin lukijoille tarjolla alennusta. Alennuskupongin käyttämällä tuet myös tämän sivuston pyörittämistä, sillä jokaisesta käytetystä kuponkikoodista kilahtaa pieni palkkio myös Tavarafillari.fin käyttökassaan. Alennukset pätevät yhtälailla Turun testipäivään osallistuville kuin muillekin lukijoille. Koodit ja lisätietoa alla.

Lisätietoa ja alennuksia Babboesta

Babboen pyörät ovat kohtuuhintaisia ja kohtuulaatuisia pyöriä, jotka taitavat hinta-laatusuhteensa takia olla maailman suosituimpia. Turussa testattavana ovat kaksipyöräinen Babboe City ja kolmipyöräinen Babboe Big, molemmat sähköavusteisina. Tämä on siitä mainio tilanne, että sekä sähköstä haaveilevat että peruspyörän perään kuolaavat saavat koeajot tehtyä, koska testipyörästä voi kytkeä sähköavun pois, minkä jälkeen saa tatsin siihen, miltä pyörä tuntuu ilman sähkömoottoria.

Koeajoon voi virittäytyä lukemalla Tavarafillari.fin arviot pyöristä. Babboe Big on arvioitu blogissa ilman sähköjä, ja palstalla on myös kokemuksia sähköavusteisesta Babboe Big-E:stä. Kaksipyöräinen Babboe City on arvioitu sekä sähköavusteisena että ilman sähkömoottoria.

Tavarafillari.fin lukijat saavat Babboen pyörän ostaessaan lisävarusteista viidenkymmenen euron (50€) alennuksen kupoinkikoodilla TF-01-2013. Tämä tarkoittaa esimerkiksi talvisuojaksi sopivan pyjamapressun saamista kaupan päälle tai alennusta ajokuomun hinnasta.

Babboe Citystä on nyt tarjolla myös rajoitettu erä erikoisvärisiä pyöriä. Erikoisvärin hinta on 125 euroa, mutta Tavarafillari.fin lukijat saavat sen puoleen hintaan (62,5€) koodilla TF-SPECIAL.

Ja sori, näistä kupongeista voi käyttää vain yhden per pyörä.

Babboen fillarit ja hinnat kannattaa tsekata lähemmin Babboen verkkokaupasta.

Lisätietoa ja alennus Urban Arrow’sta

Urban Arrow on moderni kaupunkiperhepyörä.

Urban Arrow on moderni kaupunkiperhepyörä.

Urban Arrow voitti pyörällään pari vuotta sitten Euroopan pyörämessuilla palkinnon parhaasta uudesta konseptista. Fillari on moderni kaupunkipyörä, joka on suunniteltu cityauton korvaajaksi. Kävin Hollannin-reissulla juttelemassa firman perustajien kanssa, ja miehillä oli aidon oloinen meininki. Heillä on tarkoitus luoda jotain uutta.

UA on moderni kuormapyörä, joka on alusta alkaen suunniteltu sähköavusteiseksi. Osat ovat huippulaadukkaita, pyörä on niin sanotusti nextillä levelillä. Kokeilimme pyörää nopsasti kevättalvella, ja olihan se mahtava. Kannattaa käydä testaamassa itse, jos vain testipäivä kalenteriin sopii.

Urban Arrow’sta Tavarafillari.fin lukijat saavat viidenkymmenen euron alennuksen koodilla TF-UA-2013.

Malleihin voi tutustua Urban Arrow’n verkkokaupassa. Turussa koeajoon on tarjolla sähkömoottorilla ryyditetty Family-malli.

Tavarafillari.fi saa välityspalkkion jokaisesta kampanjakoodilla myydystä Babboen ja Urban Arrow’n pyörästä.

, , , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Tavarafillari.fin upouudet pupupaidat ovat ykkösidea pyöräilyperheen pukinkonttiin. Aikuisten paidat (naisten ja misten malli) 25 euroa, lasten paidat  ja vauvojen bodyt  15 euroa kappale.
Tilaa nyt jouluksi Tavarafillari.fi -pupupaita!

Tässä olisi täydellinen joululahja sinulle, isoäidille ja kummilapselle! Paitatilaus lähtee tehtaalle tistaina 27. marraskuuta. Kun lähetät tilauksesi sitä ennen, saat...

Close