Alavalikko

Värikkäät Dolly -perhepyörät Suomeen tänä keväänä

dolly_foto2

Suomesta saatavien kuormapyörien kirjo laajenee ihan uuteen väriskaalaan nyt keväällä, sillä Babboen, Urban Arrow’n ja Johnny Locon maahantuojana aloittaneet Gert-Jan ja Mia alkaa myydä myös hollantilaisen Dolly Bikesin pyöriä.

Ihan uuteen väriskaalaan siksi, että näitä pyöriä saa kuudessa eri rungon värissä (hienoa, muttei ainutlaatuista) ja laatikkoa kymmenessä eri värissä (no tää on aikalailla uutta).

Dollyn pyörät ovat hyvin pitkälti samaa kaksipyöräisten laatikkopyörien luokkaa kuin klassikko Bakfiets.nl Cargobike, Babboen City ja  Urban Arrow,  mutta uutta on yksityiskohdissa melko isosti.

dollyIISuurin uusi juttu on laatikko, joka on tehty PE-muovista perinteisen vanerin sijaan. Puun ja teräksen esteettiseen liittoon uskoville (joihin allekirjoittanutkin enemmän tai vähemmän kuuluu) muoviloota voi olla iso ei-ei, mutta kyllähän muovin käyttö tässä avaa ihan uusia mahdollisuuksia. Tämä näkyy laatikon mietityssä muotoilussa.

Maahantuoja Gert-Jan oli pyörästä innoissaan myös siksi, että hän uskoo muovisen laatikon kestävän suomalaista säätä ja ulkosäilytystä vaneria paremmin.

Fillarin rungossa on vähän uutta muotoa, eli kyse ei siltäkään osin mitenkään suorasta kopiosta jostain jo markkinoilla olevasta pyörästä.

Tiedotteen mukaan pyörät on tehty kokonaan Hollannissa. Halvin malli maksaa 1850 euroa ja sähköavustetun (suosittelen) Dollyn saa hintaan 2250€. Lisäksi kannattaa hankkia sadekuomu. Dollyihin saa myös adapterin turvakaukalolle ja toisen istuimen eteen koko pihapiirin muksujen kuskaamista varten. (Tiedote hintoineen: DOLLY Press Release (pdf))

Ja mikä parasta, Tavarafillarin lukijat saavat Dollyn pyöristä viidenkympin alennuksen koodilla FILLARI.

Dollyn pyöriä pääsee kokeilemaan maaliskuun alussa GoExpo -messuilla, missa Gert-Jan ja Mia esittelevät fillarikatalogiaan. Suomalais-hollantilainen perhe on avaamassa uutta verkkokauppaansa Tavarapyörä Asiantuntija ihan näinä päivinä, ja sinne on tulossa muitakin uutuuksia – ja tuo alennuskoodi siis toimii tuolla verkkokaupassa.

Varmaan palataan Tavarapyörä Asiantuntijan meininkeihin vielä. Josko saisi pyöriä testiin ja vähän syvällisempään esittelyynkin keväämmällä.

Tavarafillari.fin lukijat saavat 50 euron alennuksen kaikista Tavarapyörä Asiantuntijan, Babboen, Urban Arrow’n ja Johnny Locon Suomen-verkkokaupoista ostetuista kuormapyöristä. Alennuksen saa kaikista näistä verkkokaupoista alennuskoodilla FILLARI.

, , , , ,

No comments yet.

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Salermon Fr8.jpg
Workcycles Fr8 -kuormapyörä Helsingin fillarivirkamiehen testissä

Kuormapyöräkuumeesta kärsivä Marek Salermo otti testattavakseen lapsiperheen superpyörän. Lapset tykkäsivät, mutta kelpaisiko raskas mammapyörä arjessa lastenkuljetuskärryn korvikkeeksi?

Close