Alavalikko

Kaikkien aikojen perhepyörämessut

Tässä kulkee kevään Suomen-uutuus Winther Kangaroo Luxe. Taustalla muuten rajussa lapsikuskitestissä Helkaman perhepyörä Family.

Tässä kulkee kevään Suomen-uutuus Winther Kangaroo Luxe. Taustalla muuten rajussa lapsikuskitestissä Helkaman perhepyörä Family.

Fillarikauppiaat ja -järjestöt täyttivät lohkon Helsingin Messukeskuksen pinta-alasta maaliskuun toisena viikonloppuna GoExpon yhteydessä pidetyillä Fillari-messuilla. Tavarafillari.fi kävi antamassa arkivinkkejä perhepyöräilyyn. Tavarapyörä-asiantuntija puolestaan täytti koeajoradan runsaalla valikoimalla kuormapyöriä.

”Valikoimamme on nykyään niin laaja, että pyörien esittely käy jo työstä”, ihmetteli vilkkaan koeajoradan reunalla vahtia pitänyt Tavarapyörä-asiantuntijan Gert-Jan Hendriks. Babboen maahantuojana toissa vuonna aloittanut Hendriks myy nykyään Suomessa seitsemän eri valmistajan perhepyöriä.

Yksi tämän kevään uusi tulokas Suomessa on saksalaisen Wintherin Kangaroo. Kolmepyöräinen Luxe-malli on Hendriksin mukaan ansainnut tyyriin hintalappunsa laadukkaiden osien ohella pärjäämällä poikkeuksellisen hyvin perhepyörävertailuissa. Pyörä on muun muassa valittu parhaaksi kolmipyöräiseksi perhepyöräksi hollantilaisen kuluttajalehti Kassan vertailussa.

Kyydissä 80 kiloa lihaa, no problem.

Kyydissä 80 kiloa lihaa, no problem.

Nopea koehuristelu Messukeskuksen sileällä lattialla osoitti Kangaroo Luxen olevan kolmepyöräiseksi ketterä menopeli. 80-kiloinen lastikaan ei menoa juuri hidastanut, vaikka sähköavustus ei ollut edes päällä. Muotoilultaan Luxe on kaukana laatikkopyörästä, sillä se on suunniteltu eritoten lapsimatkustajien tarpeisiin. Erityistä huomiota on kiinnitetty istuimiin ja kuomuun.

Tavarafillari koeajaa Wintherin pyöriä aidossa arkikäytössä myöhemmin tänä vuonna. Maahantuojan talleille Espoon Olariin suuntaavien kannattaa napata mukaan Tavarafillarin alennuskoodi FILLARI, jolla lukijat saavat huojennusta myös Kangaroon pyörien hinnoista. Koodi käy kaikkiin Gert-Janin maahantuomiin pyöriin, siis seitsemän eri merkin pyöriin.

Tavarafillarin edustusjoukkue testasi myös potkupyöräkrossiradan.

Tavarafillarin edustusjoukkue testasi myös potkupyöräkrossiradan.

Perhepyöräilijän arkivinkit jakoon

Tavarafillarin Teppo – vuoden pyöräilijä 2013 – puhui fillarijärjestöjen kutsusta messujen Fillari-lavalla ja kävi parissakymmenessä minuutissa läpi lasten kanssa pyöräilevän vaihtoehdot kulkupeliksi, kertoi perhepyöräilyn olosuhteista Hollannissa ja antoi kolme hyvää vinkkiä pyöräilyarjen helpottamiseksi.

Esitys videona alla. Myös esitystä varten tehtyjä kalvoja saa vapaasti käyttää, jos käy vaikkapa esittelemässä itse perhepyöräilyä tilaisuuksissa. Ne löytyvät Googlen palvelusta tämän linkin takaa.

, , , , ,

Comments are closed.
Siirry työkalupalkkiin
Read more:
_MG_2398
Testissä: Croozer Kid for 1 -lastenkuljetusvaunu

Lasten kuljettamiseen sopiva fillarikärry hyvällä hinta-laatusuhteella? Eiköhän se valinta olisi tällä kriteerillä Croozer.

Close