Alavalikko

Hyvää joulua Tavarafillari.fin lukijoille!

Oikein hyvää joulua! Kuva Sami Kero.

Oikein hyvää joulua! Kuva Sami Kero.

Oikein hyvää joulua kaikille Tavarafillari.fin lukijoille! Te, ja pyöräilijät ylipäätään, olette olleet tänä vuonna kovin, kovin kilttejä. Kuvittelisi, että pukinkontista löytyisi kaikkea kivaa.

On ollut taas hieno vuosi, ainakin täällä Helsingissä perheitä näkee koko ajan enemmän ja  enemmän pyörien päällä. Ihan mittaustenkin mukaan entistä useampi kulkee pyörällä, jalan tai julkisilla, mikä tekee kaupungin kaduista turvallisempia ihmisille.

Tänä vuonna myös perustettiin Pyöräliitto ajamaan meidän arkipyöräilijöiden etua kansallisella tasolla. Tämä tarkoittaa pitkällä aikavälillä parempia edellytyksiä tehdä päiväkoti-, koulu- ja työmatkat fillarilla.

Täällä perheiden hyötypyöräilysivustollakin on ollut hyvä meininki, paljon kysymyksiä ja yhtä monia vastauksia. Vuodesta toiseen jaksan ihmetellä, miten täällä ollaankin ihmisiä ihmisille eikä palstoilla näy sitä muualta tuttua perusinhottavaa internetvänkää. Te olette upeita!

Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen. Yksi toive olisi tulevalle: jotta pukki saataisiin kulkemaan hangessa, Tavarafillariblogi tarvitsisi vähän työntö-/polkuapua eli blogipostauksia. Siis kaikenkarvaisia isoja ja pieniä vinkkejä, kokemuksia, havaintoja pyörien käytöstä lapsiperheissä tai muuten isomman kuorman kanssa, ts. tavarafillaroinnista. Jos kirjoittelu kiinnostaisi, pane postia osoitteeseen [email protected]!

Mutta nyt, hauskoja talvipyhiä kaikille! Ja kiitokset vielä Sami Kerolle mainioista pukkikuvista, jotka otettiin 2012 tätä blogia varten! (Koko setti parin joulun takaisessa postauksessa, tsekkaa ihmeessä sekin!)

Santa Claus on a Cargobike

3 Responses to Hyvää joulua Tavarafillari.fin lukijoille!

 1. Profile photo of Jeremias
  Jeremias 23.12.2014 at 12:38 #

  Samoin. Hyvää Joulua kaikille!
  ps. Kyllähän ne samat jutut kiertää lehdissäkin vuodesta toiseen eli omasta mielestäni jos jokin juttu on jo kirjoitettu voi siitä hyvin kirjoittaa hieman toisesta näökulmasta uudestaan 🙂

  • Profile photo of Teppo
   Teppo 23.12.2014 at 14:28 #

   Joo, samoja aiheita voi kerrata. ja kaikenlaiset ”Näin meillä” -postaukset ovat hyvästä, tarkoituksena on inspiroida porukkaa joka miettii että miten ja voisko toi onnistua meiltäkin. Simppeleitä juttuja.

   Eikä tarvitse olla edes pitkiä tekstejä, kunhan on kivoja kuvia. Lapset hymyt huulilla laatikossa, peräkärryssä tai istuimessa = hyvä postaus.

 2. Elisabeth 18.11.2015 at 17:09 #

  Hi, we love the picture you used in the blog and would like to us it as well. It would be great if you could contact me concerning copyright issues. Looking forwart hearing from you. Thanks!
  Elisabeth – [email protected]

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin
Read more:
Babboen kaksipyöräinen City maksaa nettikaupassa 1549 euroa ja Tavarafillari.fin alennuskoodilla TF-01-2013 siihen saa kaupanpäällisiksi ilmaisen suojapeitteen tai 50 eurolla muita lisävarusteita.
Babboe avasi kaupan Suomessa – Tavarafillari.fin lukijoille alennuksia

Babboe Suomi sai vuoden alussa verkkokauppansa auki. Hollannissa nopeasti supersuosituiksi tulleet laatikkopyörät saa siis nyt suomalaiselta kauppiaalta, ja mikä parasta,...

Close