Alavalikko

Tässä keskustelussa on , , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Susanna Susanna 4 vuotta, 12 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 9 (kaikkiaan 9 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #13872
  Profile photo of Janne Lindholm
  Janne Lindholm
  Jäsen
  @jambo

  Hei!

  Olen tilaamassa Bullittia, ja samalla rahdilla tulisi toinenkin pyörä. Hans kertoi rahdin olevan 260 EUR, eli jos löytyisi toinenkin tilaaja tulisi rahdista 130 EUR/pyörä.

  Itse asun Kalliossa.

  #13873
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  @jambo, vertailitko Bullittien hintoja Tavarapyörä-Asiantuntijalta?

  MAINOS: Tavarapyörä-Asiantuntijalta saisi Bullittista 50€ alennuksen Tavarafillarin lukijana (kuponki/koodi FILLARI). Ja onhan siinä se hyvä puoli, että paskaflaksin tullen takuuasiat voisi hoitaa Olarissa eikä Köpiksessä./MAINOS

  En ole itse noita vertaillut, olisi kiva kuulla miten Köpiksen hinnat suhteutuvat Espoon hintoihin.

  #13879
  Profile photo of Janne Lindholm
  Janne Lindholm
  Jäsen
  @jambo

  En varsinaisesti verrannut koska itse olen ostamassa framekittiä, en kokonaista pyörää, ja tätä en ainakaan löytänyt heidän sivuiltaan. Jos oikein ymmärrän, näyttäisi olevan noin +300 EUR tuo Tavarapyörä-Asiantunjan perus-Bullitin hinta. Sinänsä kyllä ihan totta; ehkä kannattaisi kysyä heiltäkin.

  #13880
  Profile photo of Pehkoset
  Pehkoset
  Jäsen
  @pehkoset

  Me tilasimme E-Bullitin Hanssilta joulukuussa, nopeasti tuli ja kaikki sujunut. Takuuasioita tuli paljonkin ja kaikki sujunut todella hyvin, ei ongelmia.
  Olisin mielummin tilannut silti suomesta ja koottuna.
  Hyvin on pyörä kulkenut, nyt mittarissa 800km ja autoa ei ole tullut ikävä!
  Onnea kaupoille! Hyvä valinta! Bullitt on upea pyörä!

  #13956
  Profile photo of Janne Lindholm
  Janne Lindholm
  Jäsen
  @jambo

  Koska kevät, tilaan Bullittini mahdollisimman pian. Odottelen vielä tämän viikon josko muita kiinnostuneita löytyy.

  #13977
  Profile photo of Konsta Lehti
  Konsta Lehti
  Jäsen
  @konsta

  Hei Janne,

  Yhteistilaus kiinnostaisi. Toistaiseksi suurin este Bullitin hankkimiselle on ollut juuri tuo suolainen rahtikustannus Suomeen. (Olin vastikään Ruotsissa ja olisin hakenut pyörän Jaryltä Vaxjöstä, mutta hinta siellä oli kalliimpi kuin suoraan Suomeen toimitettuna.) Pyöräni saisi kuitenkin tulla kasattuna, itsellä ei rahkeet riitä framekitistä kokoamiseen. Laitoin nettisivun kautta kyselyä, onnistuuko kokonaisen pyörän yhdistäminen tuohon rahtiin. Katsotaan, mitä vastaavat. Työpaikkani on Sörnäisissä, joten sijainnin puolesta ok.

  #15820
  Profile photo of Susanna
  Susanna
  Jäsen
  @susanylinen

  Hei!

  Joko Bullitt-tilaus on tehty?

  Olisin kiinnostunut kimppatilauksesta, ja mahdollisimman lähiaikoina tehtävästä. Kahden fillarin tilauksessa saisi postikulut jaettua, eli säästöä tulisi se 150 e. Kiinnostuneita?

  Olen kysellyt sekä suoraan köpiksestä että espoosta gertiltä, ja itse asiassa larry vs harry ohjasivat postinkin gertille (Tavarapyörä-asiantuntija, maahantuo useita merkkejä). Joka tapauksessa tällöinkin säästää postikuluissa. Harkitsin myös pyörän ajamista Tanskasta, mutta koska säästö olisi lähinnä postikulut (ja kauppavaihtoehdoksi tarjosivat tällöinkin suomen välikäden kautta), kasvaisi kustannukset tälle haavalle liian isoiksi. Kokemuksena olisi varmasti ollut huima. Kokoaminen onnistuu puolisolta, mutta yksinhaettaessa olisi pitänyt ostaa kokoaminenkin (250e).

  Susanna

  #15821
  Profile photo of Janne Lindholm
  Janne Lindholm
  Jäsen
  @jambo

  Hei!

  Tilaus tehty, pyörät toimitettu ja fiilikset on korkealla 🙂 Tilasimme Konstan kanssa, ja vaikka itse olin saanut aluksi neuvoteltua kaupoista Hansin kanssa suoraan, ohjautuivat kaikki mailit jatkossa Gertille. Eli ilmeisesti eivät enää myy suoraan pääkonttorilta vaan ohjaavat tosiaan asioimaan Suomen edustajan kanssa.

  Mulle tuli pelkkä framekit koska halusin NuVincin portaattoman vaihteiston. Kasaus oli loppupeleissä varsin helppoa. Eniten jännitin ohjauslaakereiden asennusta mutta koska laakerikupit oli jo valmiiksi asennettu, sekin meni helposti. Framekitin kanssa isoimmat ongelmat oli löytää sopivat jarruletkut. Piti lopulta tehdä metritavarasta.

  Toimitus oli aika nopea, muistaakseni tulivat alle viikossa.

  #15822
  Profile photo of Susanna
  Susanna
  Jäsen
  @susanylinen

  Kiitos vastauksesta!

  Jos jotakuta muuta kiinnostaa, niin viestiä tännepäin!

  Kyselen myös Jypsiläisiltä…

  S

Katselet viestejä 1 - 9 (kaikkiaan 9 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin