Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Perhefillarin varusteet ja huolto Christianian takarenkaan vaihto itse (uskaltaako)

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Maria Pilvimaa Maria Pilvimaa 2 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18043
  Profile photo of Pete M.
  Pete M.
  Jäsen
  @pm266

  Jos hallitsee perusrenkaanvaihdot, uskaltaako Christianian takarengasta (eturenkaat vaihdettu irroitamatta vannetta) lähteä itse vaihtamaan, mitä pitäisi muistaa ja entä tuo levyjarru? Itsellä ei levyjarruista ole tietoutta, että mikä voi mennä pieleen, kohdistuuko levy paikoilleen automaattisesti renkaan kanssa? Onko kokemuksia aiheesta jaettavana.

  Yleensä selviän pyörähuoltodilemmoista youtuben avulla, mutta laatikkopyörien kohdalla ei hirveästi löydy materiaalia. Tavarafillareiden huoltokanava olisi huikea kulttuuriteko/mainos joltain yritykseltä.

  #18044
  Profile photo of Maria Pilvimaa
  Maria Pilvimaa
  Jäsen
  @matu

  🙂 Minä vaihdoin keväällä taka-talvirenkaan takaisin kesärenkaaksi omassa Christianiassa. Olen elämässäni aiemmin kerran vaihtanut pyöränrenkaan ja senkin kaksipyöräiseen fillariin (eteen). Joten aikalailla ilman kokemustakin onnistuu. Itselläni vaan on Christianiassa takana jalkajarru, joten levyjarruasiaan en ota mitään kantaa.

  Ja renkaanvaihdossa kyllä kuvittelisin, että varsinkin takarengas on aikalailla verrattavissa minkä tahansa kaksi pyöräisen takarenkaaseen, ainakin tutor-videoita etsiessä.

  • Profile photo of Maria Pilvimaa Maria Pilvimaa muokkasi tätä vastausta 2 vuotta, 1 kuukausi sitten.
Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin