Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Tavarafillari.fi Foorumiohjelmisto päivitetty – ilmoittele ongelmista

Tässä keskustelussa on , , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Jeremias Jeremias 5 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 15 (kaikkiaan 159 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4033
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Tätä keskustelupalstaa pyörittävät ohjelmisto on nyt päivitetty siinä toivossa, että muutamat ongelmat saataisiin pois päiväjärjestyksestä. 

  Voi olla, että uusia ongelmia ilmaantui. Jos keskustelupalsta ei toimi kuten pitäisi, ilmoita niin koetetaan panna asiat kuntoon!

  #4034
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Näyttää, että skandit otsikossa – ongelmasta päästiin. Jukka, mitenkäs viesteihin vastaaminen ie7:lla?

  #4035
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  No niin, taas uusi foorumisoftan päivitys takana. Näköjään ratkoi muutamia ylläpidonkin huomaamia pikkuvikoja suorilta, jos löydätte jotain ruttuja niin raportoikaa, pliis.

  #4036
  Profile photo of Jukka
  Jukka
  Osallistuja
  @Jukka

  En tiedä mikä tuli, mutta meikäläisen foorumin käyttö katkesi IE7:lla päivityksen jälkeen. Estää kirjautumisen ja viestien kirjoittamisen. Mystinen juttu kun kuvakkeet näkyvät, mutta niitä klikkaamalla ei tapahdu mitään.

  Nyt Firefoxilla toimi hienosti.

  #4037
  Profile photo of pompo
  pompo
  Jäsen
  @pompo
  #4038
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Pompo, kiitos. Olin näpytellyt linkin väärin. Hakemisto on muutenkin vielä kesken – mutta mikäpä täällä ei vähän olisi. Vähän kuin kodin remontissa, jalkalistat saa paikalleen vasta asunnon myyntinäyttöön, vaikka remppa alkoi heti ostamisen jälkeen. Embarassed

  #4039
  Profile photo of Tomi Hukkalainen
  Tomi Hukkalainen
  Jäsen
  @tpievila

  Nyt on foorumia käytelty jonkin aikaa, ja itseäni ainakin häiritsee muutamat seikat viestien seuraamisessa fillarifoorumiin tottuneena. Nimittäin uusia viestejä ei tunnu voivan listata kuin kahteen uusimpaan aiheeseen, ja mistään ei pääse säätämään viestiketjujen tilauksia sähköpostiin. Tässä vaiheessa vielä osioiden käyminen läpi ”käsin” toimii, mutta jos suosio nousee niin nuo olisivat kyllä aika hyviä.

   

  Samoin tapahtumakohtaisista aiheista olisi kiva saada tilattua koko ketju suoraan mailiin, niin keskustelu ei junnaa sen takia ettei ole täällä lataamassa sivua koko ajan uudelleen.

   

  Mutta mahtaako tämä olla edes mahdollista nykyisellä ohjelmistolla? Tässä vaiheessa vaihtaminenkin alkaisi tehdä jo kipeää.

  #4040
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Tomi, kiitos noista listauksista. Itse katson asiaa koko ajan ylläpitonäkymän kautta, joten kaikki näyttää vähän erilaiselta. Ongelmia ei näe kuten muut.

  Koetan käydä läpi ja vinkkailla. 

  Käytännössä softan vaihto ei käy, mutta jossain vaiheessa voisin kirjoittaa käyttöopasta tarpeellisin osin. Aika paljon tälläkin voi tehdä, vaikkei tämä ihan yhtä monipuolinen ole kuin Fillarifoorumin vBulletin. Tämän etu on yhteispeli blogisoftan kanssa.

  Tässä softassa aiheet tilataan / otetaan seurantaan viimeisen postauksen perässä olevista linkeistä. ”Tilaa” lähettää sähköpostia uusista viesteistä, seurantaan ottaminen muistuttaa ketjun uusista viesteistä kun tulet seuraavan kerran foorumille. 

  Mitä tarkoittaa tapahtumakohtaiset aiheet?

  Tuoreimpia päivityksiä saa listattua kyllä enemmänkin, vaikkapa 10 tai 15. Oletus taisi olla tuo kaksi, mutta sitä voi toki muuttaa. Nythän etusivulla on palkissa kymmenen tuoreinta keskustelupalstan postausta.

  #4041
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Vaihdoin etusivun asetukset niin, että se näyttää 15 tuoreinta keskustelua.

  #4042
  Profile photo of Tomi Hukkalainen
  Tomi Hukkalainen
  Jäsen
  @tpievila

  Teppo kirjoitti:

  Mitä tarkoittaa tapahtumakohtaiset aiheet?

   

  Tarkoitin tuolla jokseenkin epäselvällä sanamuodolla aiheita jotka käsittelevät jotain mikä tapahtuu lähiaikoina, esim. missä nähdään, monelta yms. Tällöin on yleensä paineita saada keskustelu sujumaan sutjakkaasti, eikä odottaa aina viestien välillä tunteja.

  Saako mistään näkyviin listaa tilatuista/seuratuista aiheista (joista tilausasetuksia voisi muuttaa, esim. Ffoorumilla vaihtelen ajankohdan mukaan haluanko jostain mailimuistutukset suoraan vai kerran päivässä, vai luenko niitä vain foorumilla silloin kun on tylsää), taikka listaa molemmista joissa on uusia viestejä?

  #4043
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Tilausten ja seurantojen hallintanapit löytyvät keskustelupalstalta oikeasta yläkulmasta, ts. katso kuva. 

  Valitettavasti nuo ovat ihan päälle/pois-asetuksia. Ns. Daily digest -mahdollisuutta ei ole, vaan kaikista tilatuista aiheista lähtee sähköposti aina, kun joku aiheesta jotain kirjoittaa.

  Välimuotohan olisi käyttää rss-syötettä. Keskustelupalstalla on oma, kaikki postaukset keräävä syötteensä, ja jokaisella aiheella on oma syötteensä, jonka voi napsia google readeriin seurattavaksi. Vähän nörttiä joo ja ei päivity ihan minuutin päälle, mutta jos muuten käyttää syötteitä, niin ihan ok vaihtoehto.

  Joo. Keskustelupalstan käyttöohjeet todo-listalle. Kumpikohan pitäisi kynäillä ensin, palstan säännöt vai tekniset käyttöohjeet? Varmaan käyttöohjeet, koska etikettiongelmia ei ole vielä ollut, käyttöongelmia kyllä. 

  #4044
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Taas uusi päivitys, pientä säätöä. Yritän saada kummallisuuksia hanskaan iltapäivän mittaan.

  #4045
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  No niin, nyt näyttäisi toimivan. Kokeilkaa ja raportoikaa virheistä, pliis.

  #4046
  Profile photo of Ilkka
  Ilkka
  Osallistuja
  @ilkka

  hyvin näyttäisi pelittävän, aika teknisen näköinen visu kylläkin.

  #4047
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  ”Teknisen näköinen”? Mä kun aattelin, että pelkistetyn tyylikäs ja graafisen selkeä, värikkäät kuvat pomppaavat oikein esiin. Laugh

Katselet viestejä 1 - 15 (kaikkiaan 159 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin