Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Tavarafillari.fi Haussa pyöräileviä perheitä Tavarafillari.fin videoon

Tässä keskustelussa on , 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Teppo Teppo 5 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #16105
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Liikkuuko teidän perheenne arki laatikkopyörällä tai fillarin peräkärryllä? Haluaisitteko kertoa, miten homma toimii, ja innostaa esimerkillänne muitakin?

  Ajattelimme heinäkuun lopuksi askarrella ns. päräyttävän promovideon, jossa pari kolme iloista pyöräperhettä voisi kertoa omasta arjestaan ja pyörän roolista siinä. Mitä kaikkea pyörällä kulkee, mitä lapset tykkäävät ja miltä homma tuntuu? Tarvitsemme vapaaehtoisia lomalaisia, joilla olisi aikaa panna arjestaan 3-4 tuntia haastatteluun ja kuvauksiin. Aikatauluja voidaan ja pitää sovitella sään ja menemisten mukaan.

  Käytännön rajoitteena lähinnä se, että emme oikein pysty lähtemään merta edemmäs kalaan eli aikataulujen ja matkustamisen nollabudjetin takia on pakko pysyä pääkaupunkiseudulla. Sori Jyväskylä, Oulu, Turku ja Tampere.

  Palkkiota tästä ei voi luvassa, mutta jos Tavarafillarin varastosta löytyy sopivan kokoista pupupaitaa, sellaisen saa toki muistoksi hyvän mielen ilta-/aamupäivästä. Samalla pääsee tutustumaan videotuotantoon, tarkoitus on tehdä mm. pienkopterilla ilmakuvaa. Jännää, siis. Toivon mukaan kuvaukset saataisiin ensi viikolle eli väliin 21.–27. heinäkuuta 2014.

  Jos kiinnostaa, pankaa meiliä [email protected] tai tekstari 0403502057.

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin