Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Tavarafillari.fi Hei vakipalstalaiset! Heittäkäähän kommentteja uudistusidiksiin!

Tässä keskustelussa on , , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Teppo Teppo 5 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 6 (kaikkiaan 6 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #11794
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Tää sivusto ei koskaan ole valmis. Nyt on mietinnässä muutama uudistus, joihin toivoisin mielipiteitä vakipalstalaisilta.

  – Käytättekö viimeisimmät sivuston tapahtumat listaavaa tapahtumat -sivua (http://www.tavarafillari.fi/tapahtumat/)? Yksi ajatus olisi muuttaa kirjautuneiden palstalaisten etusivu tuollaiseksi facebook-henkiseksi, josta yhdellä silmäyksellä näkisi tuoreet päivitykset.

  – Haluaisitteko pitää omaa blogia? Itse ajattelin, että voisin pitää fillari-isä -henkistä mun elämä ja ajatukset -blogia osoitteessa tepon.tavarafillari.fi ja jättää tän varsinaisen Tavarafillariblogin vinkki- ja testiblogiksi. Tollanen blogi toimisi hyvin esim. paikallisen perhefillarimeiningin tiedotuskanavana (esim. oulun.tavarafillari.fi).

  Tai sit vois vaan pitää blogia, niinkuin nyt blogia pidetään. Kirjoittaa, kun itsestä siltä tuntuu ja niistä asioista, jotka tuntuu itsestä kirjoittamisen arvoisilta.

  Ajatus olis tehdä vähän samantyyppinen systeemi kuin Uusi Suomi on tehnyt, eli blogeilla olis Tavarafillari.fi -henkinen ulkoasu ja sivupalkista näkyis, mitä muuta sivustolla tapahtuu.

  – Huomasitteko muuten, että sivustolla on nyt jo muutama ryhmä ja niitä voi luoda lisää. Sama idis kuin Facebookin ryhmissä, tarkoitettu jostain asiasta kiinnostuneiden yhteydenpitoon. Nyt on paikallisryhmiä, mutta hyvin vois olla vaikka Bakfiets fan club tms.

  Tässä isoimmat. Pieniä säätöjä pitää tehdä samalla, kun koodaamiseen ryhtyy.

  #11807
  Profile photo of Hanna
  Hanna
  Jäsen
  @hannaoo

  [quote=11794]

  – Käytättekö viimeisimmät sivuston tapahtumat listaavaa tapahtumat -sivua (http://www.tavarafillari.fi/tapahtumat/)? Yksi ajatus olisi muuttaa kirjautuneiden palstalaisten etusivu tuollaiseksi facebook-henkiseksi, josta yhdellä silmäyksellä näkisi tuoreet päivitykset.[/quote]

  Tuohan on kätevä sivu, jota en ollutkaan ennen huomannut. :O Etusivu voisi hyvin olla tuollainen.

  #12367
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  @hannaoo, muokkaan jossain vaiheessa kirjautuneiden etusivun niin, että siihen tulee tuo tuoreimpien tapahtumien virta näkyviin. Se on kätevä.

  Itse käytän käytännössä vaan sitä, kun tsekkaan sivuston. Näkee samalla kivasti kaikki tapahtumat – vain osa henkilökohtaisten blogien kommenteista jää näkemättä (siis silloin, jos kommentoija ei ole kirjautunut sivustolle vaan jättää vain spostiosoitteensa).

  Vieläkin voi kommentoida kaikkea muuta. Ja jos noi jo julkaistut blogit saanut aikaan ”mulle kans” -fiiliksen, niin privaviestiä mulle, oma tavarafillariblogi järjestyy kaikille halukkaille 🙂

  #12368
  Profile photo of Jeremias
  Jeremias
  Jäsen
  @jerrypa

  Itsellä on käytössä kirjainmerkeissä suoraan tuo /tapahtumat. Eihän siitä mitään haittaa ole jos sen laittaa etulehdelle. Jos sivustolla olisi massiivisesti vastauksia, niin homma ei toimisi. Tällä viestimäärällä toimii hyvin.
  Hakukenttä on toinen mitä käytän paljon, kun etsin vanhoja postauksia. Nykyään käytän hyvin harvoin keskustelupalstan ”normaalirakennetta”.

  #12370
  Profile photo of Ilkka
  Ilkka
  Osallistuja
  @ilkka

  Aktiiviiset keskustelut linkeistä pitäisi päästä tsekkaamaan mieluusti viimeisin viesti ei ketjun alkupostaus.

  #12388
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  @jerrypa, tuota tapahtumat -listausta pitäisi muokata, jos puhetta olisi tosi paljon. Silloin olis enemmän merkitystä esmes sillä, onko merkannut tyyppejä täältä ”kavereiksi” tai onko itse osallistunut johonkin keskusteluun. Vähän niin kuin FB:ssä.

  @ilkka, paan korvan taa. Ongelma on, ettei oo valmista kikkaretta, joka toimis just oikein. Pitäis tehdä itse, ja siinä on vähän säätöä… Tapahtumat -sivun kautta pääsee suoraan viimeiseen postaukseen, samaten ton etusivun keskustelulistan kautta. Pitäis päästä sivupalkistakin, mutta mun pitää vähän askarrella sen kanssa…

Katselet viestejä 1 - 6 (kaikkiaan 6 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin