Alavalikko

Tässä keskustelussa on , , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Niklas Niklas 3 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 4 (kaikkiaan 4 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #17665
  Profile photo of Mannapuuro
  Mannapuuro
  Jäsen
  @mannapuuro

  Hei. Onko kenelläkään kokemuksia siitä, kun tavarapyöräkaupat menevät täydellisesti perseelleen? Täällä on, korjauskertojen (10+) jälkeen pyörää ei ole vieläkään saatu pysymään kunnossa. Onko kellään kokemuksia pyörän palauttamisesta, uuden pyörän saamisesta tilalle, tai muuta kannustavaa tarinaa ja vertaistukea huonosti menneiden pyöräkauppojen päättymisestä onnellisesti. Kukaan ei tunnu keskusteluissa sanovan moitteen sijaa pyörästään, olenko ihan ainoa joka kamppailee resun fillarin kanssa? Kyseessä Chrisse, joka on ihana, mutta jossa ei vaan vaihteet pysy toiminnassa vaikka -kaikkea- on yritetty. Olen jo tosi epätoivoinen ja stressaantunut pyörästä, jonka piti olla toimiva ja arkea helpottava, mutta olikin kaikkea muuta.

  #17669
  Profile photo of pirkkalalainen
  pirkkalalainen
  Jäsen
  @pirkkalalainen

  Nyt varmaan kaikkia jäi kuitenkin päällimmäisenä kiinnostamaan tämän kohtalosi tarkemmat speksit. Miten vaihteet hajoo, mitä sille on tehty ja mistä hankittu ja kuinka asiakaspalvelu on pelannut?

  Ei, mulla ei valitettavasti ole jakaa huonoja kokemuksia, sillä tavarapyörä häämöttää siellä vuoden parin päässä. Siksikin tämän kokemuksen tarkempi avaaminen olisi mielenkiintoista kuultavaa.

  #17671
  Profile photo of Mannapuuro
  Mannapuuro
  Jäsen
  @mannapuuro

  Asia on vielä niin auki etten uskalla lähteä koko pitkää prosessia tarkemmin avaamaan. Kuluttajaneuvonnan kanssa olen ollut yhteydessä ja sanomattakin selvää ettei sinne heppoisin perustein tule soitettua. Mutta katsotaan sitten jos/kun oma hässäkkä selviää lopullisesti.

  #17674
  Profile photo of Niklas
  Niklas
  Jäsen
  @niklas

  Onko ongelmia ollut pelkästään vaihteiden osalta? Jos korjauskertoja tosiaan on ollut yli kymmenen voisi kuvitella että kauppiaalle tulisi jo halvemmaksi vaihtaa koko takakiekko, olettaen että kyseessä on napavaihteet. Ketjuvaihteissa on tietenkin enemmän liikkuvia osia, vaikka ovatkin periaatteessa yksinkertaisempia.

  Oletko kokeillut jos joku toinen pyöräkorjaamo saisi vaihteet säädettyä kerralla kohdilleen, tai kerrottua mikä on pielessä, jos kauppias ei vain osaa? Eihän sen tietenkään niin pitäisi mennä, mutta voisi kuitenkin helpottaa.

  Omalta osalta täytyy sanoa että ongelmat on ratkaistu ainakin tähän mennessä hyvin, eli täältä saat enemmän ratkaisuehdotuksia kuin kysymääsi vertaistukea.

Katselet viestejä 1 - 4 (kaikkiaan 4 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin