Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Yleinen fillarielämäkeskustelu Laatikkopyörällä bussin ja laivan kautta Ahvenanmaalle

Tässä keskustelussa on , , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Liikkuva Laatikko Liikkuva Laatikko 2 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 3 (kaikkiaan 3 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #17968
  Profile photo of Hanne
  Hanne
  Jäsen
  @fillarimutsi

  Moikka!

  Mitenkäs olisi sellainen hivenen pähkähullu idea, että pakkaisimme lapset ja rinkan laatikkopyörään ja hurauttaisimme sillä bussin sekä laivan kautta Ahvenanmaalle? Mikä ettei! Ensimmäinen postaus seikkailustamme – eli se how to-osio – nyt Lähiömutsi-blogissani!

  http://www.mutsiavautuu.com/2016/07/koko-perhe-ahvenanmaalle.html

  #17982
  Profile photo of Niklas
  Niklas
  Jäsen
  @niklas

  Mielenkiintoista luettavaa!

  Pyörä meni siis ilmeisesti ihan polkupyörän hinnalla? Joskus kun sitä Vikingiltä kyselin, niin olisi mennyt moottoripyöränä, joka oli jonkun verran autopakettiakin kalliimpi.

  #17986
  Profile photo of Liikkuva Laatikko
  Liikkuva Laatikko
  Osallistuja
  @liikkuvalaatikko

  Ihan polkupyörän hinnalla on tullut matkustettua tavarafillarilla noilla laivoilla Suomi-Ruotsi-Ahvenanmaa -välillä. Tavarafillari on itseasiassa tosi kätevä vaikkapa Tukholmankeikalla. Kotona voi lastata kaikki tavarat ja lapset kyytiin, ajaa sen suoraan laivaan ja vaikka toisessa päässä pyöräretkelle tai hotelliin. Kaikkien muiden hyvien puolien lisäksi. 🙂

Katselet viestejä 1 - 3 (kaikkiaan 3 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin