Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Tavarafillarit ja pyörien perävaunut Lift bike – tavallisesta pyörästä laatikkopyörä

Avainsanat: ,

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of JariK JariK 1 vuosi, 4 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #17983
  Profile photo of Niklas
  Niklas
  Jäsen
  @niklas

  Tällainenkin tuli netissä vastaan:
  The LIFT

  Tavallisesta pyörästä saisi siis tuon avulla laatikkopyörän. Lähinnä mietityttää miten tukeva yhdistemästä tulee, kun tavalliseen pyörään kiinnitetään laatikkopyörän etuosa vain keskiöstä ja haarukasta.

  Lisäksi pyörän etuhaarukan vaatima tila tuntuu menevän hukkaan tässä, jolloin pyörästä tulee turhan pitkä. Toisaalta UA:ssa kaipaisi välillä vähän etäisyyttä ohjaustangon ja laatikossa istuvan lapsen pään väliin, tässä sitä ongelmaa ei ainakaan olisi. Liftissä jonkunnäköiset säilytyslokerot pikkutavaroille voisi olla ihan hyvät haarukan vieressä, kun se tila on nyt tyhjää täynnä.

  • Profile photo of Niklas Niklas muokkasi tätä aihetta 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.
  • Profile photo of Niklas Niklas muokkasi tätä aihetta 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.
  #18029
  Profile photo of JariK
  JariK
  Jäsen
  @jari

  Tutkisin sen millaisia voimia perusrunko ja haarukka kohtaavat? Keskiö-keulaputki kiinnitys on turvallinen mutta haarukan kärkeen aika epävarma. Parempi muuttaa poistamalla etuhaarukka ja rakentaa ohjaus sen paikalle.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin