Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Kauppapaikka M: Babboe Big E (Sähkö)

Avainsanat: ,

Tässä keskustelussa on , 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Joonas Joonas 1 vuosi, 7 kuukautta sitten.

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18382
  Profile photo of Joonas
  Joonas
  Jäsen
  @joonaskaksonen

  Myydään 2015 keväällä ostettu Babboe Big E tavarapyörä, jossa sähköavustus. Pyörällä ei ole ajettu talviaikaan, vaan talvet se on viettänyt lämpimässä autotallissa. Normaaleja käytön jälkiä pyörästä löytyy, eikä se enää ole uutta vastaavassa kunnossa, mutta tekniikka toimii kaikin puolin. Mukaan tulee myös alkuperäiset suoja/sadekuomu, istuinpehmusteet sekä valot.

  Sähköavustus on tämän kokoisessa pyörässä ja ainakin Jyväskylän melko mäkisessä maastossa välttämätön. Sähkön avulla pyörällä kuljettaa esim. kolme lasta ja viikon ruokaostokset mukavasti kauempaakin. Täysi akku riittää kesäkelillä noni 20-30 km pituiselle lenkille, kuormasta ja ajotyylistä riippuen. Kylmillä keleillä (lähellä nollaa tai pakkasella) akun varaus purkautuu nopeammin.

  Pyörä löytyy Jyväskylästä ja on jo talvisäilytyksessä, mutta koeajo onnistuu kyllä. Pyörästä voi kysellä sähköpostilla: [email protected]

  Hinta: 2 000 euroa

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin