Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Kauppapaikka M: Bullitt sähköillä, NuVinci

Avainsanat: 

Tässä keskustelussa on , 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Janne Lindholm Janne Lindholm 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18454
  Profile photo of Janne Lindholm
  Janne Lindholm
  Jäsen
  @jambo

  Hei,

  laitetaanpa myyntiin, lapset kasvoivat lopulta ulos tästä.

  Myydään Bullitt Helsingin Konapajalla. Racing Green. Hydraulisilla Shimanon levareilla, NuVincin N360 portaaton vaihteisto (=täydellinen pari sähköavusteiselle tavarapyörälle). Bafangin 250w keskiömoottorilla. Itse rakennettu vanerinen istumakaukalo vyötärövöillä. Sähkömoottorin akku on varsin uusi Kiinan akku. Toistaiseksi toiminut yhtä hyvin kuin edellinen Greencyclen akku (riippuen avustuksen määrästä 50-90km latausväli itsellä ollut).

  Puutteita:

  – takajarru tihkuu (tarvitaan vähintään männän tiivisteiden + jarrupalojen vaihto)
  – Nuvinci pitää polkiessa naksutusta. Valitettavasti ei huollettavissa. Eli vaikka todennäköisesti kyseessä on vain laakerivika, vaihteistoa ei saa avattua (kysytty tehtaan edustajalta). Toimii käytännössä muuten kuten uusi. HUOM! Mukaan myös uusi, käyttämätön Nuvinci N360 napa (=uusi vaihteisto).

  Hp 2500 EUR. Voin myös hoitaa jarrut kuntoon ja takarenkaan uudelleen kasaamisen (=uuden vaihdenavan asennuksen nykyisen takakiekkoon) – tästä otan 200 EUR ekstraa. Itse tekemällä säästänee ainakin 100 EUR.

  Yhteyttä foorumin kautta, sähköpostitse jambo miuku gmail.com tai puhelimella nolla viisi nolla 538 895 neljä.

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin