Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Kauppapaikka M: Chariot Cougar 1 -pyöräkärry pyöräilypaketilla (Oulu)

Tässä keskustelussa on , 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Matti Matti 10 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Katselet viestejä 1 - 3 (kaikkiaan 3 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18170
  Profile photo of Matti
  Matti
  Jäsen
  @matti1

  Myydään Chariot Cougar 1 -pyöräkärry yhdelle lapselle. Väri punainen. Mukaan on tarjota vain pyöräilypaketti yhdellä tai kahdella vetokoukulla, koska kaikki muut osat jäävät käyttöön kahden lapsen kärryyn. Kärry on ollut yhdellä omistajalla meitä ennen, ja on ajalta ennen Thule-kauppoja. Veikkaisin vuosimalliksi 2010. Kunto on varsin ok. Etupuolen ikkunamuovi on kuluneen näköinen mutta ehjä, ja läpän tarrakiinnikkeet eivät tartu ihan hirveän tiukasti, mutta riittävän hyvin. Akselin alla oleva seisontajarrun kytkin on tehnyt reiän takana olevan tavarapussin ulkokankaaseen (kärryn takaseinän puoleiseen eli on piilossa), mutta siinä kohdalla on vahvikelevy ja sisäpuolen kangas on ehjä. Muuta normaalia kulumista. Myydään alkuperäisillä renkailla jotka ovat melko samanoloiset mutta ihan hieman paksummat. Kuvan renkaat menevät muuhun käyttöön, ja kuvan kävelysetti (pikkupyörät) eivät kuulu kauppaan.

  Löytyy Oulusta ja yhteyden saa sähköpostilla matti (à) uoti.la

  Hintapyyntö: 375 euroa. Toinen vetokoukku 15 euroa.

  http://uoti.la/IMG_4791s.jpg

  #18185
  Profile photo of Matti
  Matti
  Jäsen
  @matti1

  Hintaa alas 350 euroon

  Kuljetus saattaa onnistua pääsiäisen jälkeen Oulu-Seinäjoki/Jyväskylä-Sastamala-reitille tai länsirannikolle Oulu-Vaasa-välille, mutta matka on vielä epävarma, ja nouto olisi parempi vaihtoehto

  #18187
  Profile photo of Matti
  Matti
  Jäsen
  @matti1

  MYYTY

Katselet viestejä 1 - 3 (kaikkiaan 3 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin