Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Kauppapaikka M: Trio Bike Mono E (sähköavusteinen)

Tässä keskustelussa on , 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Eki Eki 1 vuosi, 2 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 4 (kaikkiaan 4 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18323
  Profile photo of Eki
  Eki
  Jäsen
  @eki

  Vuoden 2013 keväällä hankittu sähköavusteinen Classic Bikesta. Pyörä on valkoinen rungoltaan, jossa keltainen sadekuomu ja vaaleanvihreät nahkaistuimet turvavöillä kahdelle lapselle.

  Ajettu paljon ympäri vuoden, mutta pidetty myös hyvää huolta. Huollatettu ammattilaisilla pari kertaa vuodessa. Viimeisin täyshuolto tehty juuri. Ostettu uusi akku tänä vuonna, mutta myös alkuperäinen akku toimii vielä hiukan lyhyemmällä kapasiteetilla. Moottori vaihdettu uuteen alkuperäiseen tulleen vian vuoksi viime vuonna.

  Pari puutetta/vikaa:

  Ohjaustangon digitaalisen konsolinäytön alareunasta pikselit ovat hävinneet (konsolin maahan tippumisen vuoksi). Ei näytä ajettuja kilometrejä (ns. kilometrilaskuria), mutta muuten näyttää kaiken esim. nopeusmittarin, moottorin tasot ym., eikä siis haittaa käyttöä mitenkään tuota kilometrilaskuria lukuun ottamatta. Uuden konsolin saa kyllä myös varaosana ostettua, jos haluaa uuden.

  Runkolukon varresta lohjennut pala, mutta toimii siitä huolimatta moitteettomasti.

  Ollut meillä täydellisenä auton korvikkeena, eli kuljetettu lapset ja isommat ostokset 10 kilometrin säteellä 4 vuoden ajan. Nyt kuitenkin muksut osaavat jo itse huristella pyörillään, ja ruokaa ja tavaraa saa netistä, joten on aika luopua rakkaasta perheenjäsenestä.

  Hintapyyntö 2650 euroa. Alkuperäisen paketin hinta oli 5099 euroa. Ostokuitit pyörästä, uudesta akusta sekä viimeisimmästä täyshuollosta ovat tallessa.

  Pyörä löytyy Espoon Leppävaarasta. Koeajot ja katselmukset tervetulleita. Myös kuvia voin lähettää.

  ernoviita ät gmail.com

  nollaneljänolla 575 2292

  #18324
  Profile photo of Eki
  Eki
  Jäsen
  @eki

  Vielä muistin, että alkuperäiseen hintaan kuului myös pyörälle mitoitettu sadekatos, mutta se repeytyi käytössä ja heitettiin roskiin. Minulta saa mukaan halutessaan käyttämäni juuri sopivan vanhan trampoliinin suojapeitteen, jos tarvitsee. 🙂

  #18354
  Profile photo of Eki
  Eki
  Jäsen
  @eki

  Nostetaas tätä vielä. Hienoisesta kiinnostuksesta huolimatta pyörä on vielä kaupan. Pistetään syyskampanja pystyyn. Pyörän hintatarjous nyt noudettuna Espoosta 2350 euroa! Kuljetuksesta voidaan neuvotella erikseen, jos tarvetta.

  Muistakaahan, että Trio Bike on tavarapyöristä (ellei kaikista pyöristä) luultavasti turvallisin. Tästä takuuna Tanskan kuluttaja-asiamiehen (Danish Consumer Agency) turvallisuustestin perusteella myöntämä sertifikaatti Trio Bikelle. Oma kokemus tukee tätä. Pyöräilyssä yleisin onnettomuuden muoto kaatuminen on tällä käytännössä mahdotonta. Neljän ajovuoden aikana ei yhtään kaatumista, eikä myöskään yhtään törmäystä. Turvallisuus ennen kaikkea! There’s a plug for you folks 🙂

  #18363
  Profile photo of Eki
  Eki
  Jäsen
  @eki

  Myyty!

Katselet viestejä 1 - 4 (kaikkiaan 4 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin