Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Kauppapaikka Myydään> Bobike mini seats 2kpl> Bakfiets Cargo bike Long malliin 2012>

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of oikko oikko 1 vuosi, 8 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18337
  Profile photo of Matias
  Matias
  Jäsen
  @matias

  2kpl ”Bobike mini adapted as support seat”. Voi laittaa vierekkäin takapenkille, tai toisen etupenkkiin, kuten meillä on ollut. Etupenkki myynnissä erillisessä viestissä.

  Myydään erikseen tai yhdessä. Ostettu 90€kpl (180€), myydään 40€kpl, tai 70€ molemmat. Uuden veroisia, moitteettomia. Pyörä säilytetty aina sisällä, vähällä käytöllä.

  Ovat hyvin suositeltavia, että lapsi pysyy tukevasti paikallaan. Pitkäikäisiä: meidän 6v tytöt menee niihin vieläkin, mutta ensi kesänä/keväänä mahdollisesti eivät.

  Workcycles on 2012 asentanut paikalleen.

  Matias

  #18351
  Profile photo of oikko
  oikko
  Jäsen
  @oikko

  Hei, nämä olisivat meille just passelit! Olemme juuri hankkimassa Bakfietsin long-mallia kahdelle alle 3-v lapselle ja tämähän ratkaisee, miten lapset saadaan vierekkäin sijoitettua 🙂

  En ole ennen tavarafillarin kauppapaikalla asioinut, joten miten jatketaan, sähköpostilla? Laitan osoitteeni yksityisviestillä.

  PS. Myös ylimääräinen penkki ja kuomu kiinnostavat, jatketaan sähköpostilla niistäkin.

  • Profile photo of oikko oikko muokkasi tätä vastausta 1 vuosi, 8 kuukautta sitten.
Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin