Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Kauppapaikka Ostetaan: laatikkopyörä/lasten kuljetus peräkärry (harkitaan myös pitkäperäpyörää :))

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Teppo Teppo 5 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #6460
  Profile photo of Julba
  Julba
  Jäsen
  @julba

  Hei

   

  Minulla on nyt kaksi muksua, joista toinen koululainen ja toinen parin kuukauden ikäinen, sekä koira. Vihaan autoilua ja yritän kuumeisesti miettiä ratkaisuja miten voisimme koko perheen kanssa jatkaa pyöräilyä. Pyörällä olisi tarkoitus tehdä retkiä ja käydä kaupassa yms. Olen pitkissä pohdinnoissani pyöritellyt vaihtoehtoja pitkäperäpyöristä, laatikkopyöriin ja taas peräkärryihin. Kaikilla vaihtoehdoilla on puolensa, enkä ole vieläkään lopulliseen päätökseen.

  Mikäli jollain on suosituksia ja he raaskivat luopumaan omastaan käypään hintaan voi laittaa minuun ottaa yhteyttä.

   

  Kiitoksia kovasti :)

   

  Juho Marjanen

  [email protected]

  #6461
  Profile photo of Teppo
  Teppo
  Avainmestari
  @teppo

  Juha, tervetuloa palstalle!

  Pikkuvauvan ja koiran kuljettaminen samalla pyörällä edellyttää melkein pakosti laatikkopyörää, mutta siihen on kyllä enää noiden kahden jälkeen hankala saada kouluikäistä. Vauvojen ja koirien kuljettelustahan täällä onkin jo omat keskustelunsa, ehkä oletkin jo perehtynyt niihin.

  Kuinka paljon koululainen jaksaa polkea itse? Olisiko laatikkopyörä – peräpyörä -yhdistelmä teille se juttu, ainakin pidemmillä retkillä?

  Harmi, että näitä perhepyöriä liikkuu vielä toistaiseksi käytettynä tosi vähän. Onnea silti etsintään, hyvällä tuurilla voi toki sattua sopiva kohdalle! 

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin