Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Tavarafillarit ja pyörien perävaunut Peräkärry kahdelle – kapea tai lapset peräkkäin

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of vastavirta vastavirta 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18356
  Profile photo of petu
  petu
  Jäsen
  @petu

  Moi kaikki,

  Kysymys kuuluu: mikä olisi hyvä peräkärry, johon mahtuu 5- ja 2-vuotiaat lapset ja semmoinen, että se mahtuu pyörävaraston normi-ovesta sisään? Onkohan sellaista edes olemassa?

  Meillä oli käytössä Croozer Kid for 2 -peräkärry, oikein mainio ja hyvä – kunnes se varastettiin kertsin pihasta. Se kun ei mahtunut suorilta pyörävaraston ovesta sisään, niin en jaksanut sitä iltaisin laittaa kasaan ja tunkea siitä ovesta. Nyt ollaan saatu muutama huntti vakuutuksesta ja olis tarkoitus ostaa jokin uusi systeemi. Poika on jo 5v ja tyttö 2,5v. Niitä pitää kuskata kodin, päiväkodin ja harrastusten välillä, talvi tulossa. Poika ajaa kyllä näppärästi omaa fillaria, mutta eihän siitä tule mitään, että päiväkotipäivän jälkeen pimeässä räntäsateessa se polkee, mä hoputan ja yksi istuu siellä muovin alla tyytyväisenä :-). Jotenkin ne pitäis saada kyytiin molemmat. Sekään ei taida toimia, että poika peräkärryyn ja tyttö istuimeen pyörän taakse siihen räntäsateeseen (ellei se ole sitten ainoa vaihtoehto). Laatikkopyörä olis ihan makee, mutta meinas mennä kahvit väärään kurkkuun, kun näin semmosten hinnan. No, voihan sitäkin harkita, jos joku oikein halpa löytyy.

  Onko ehdotuksia? Kellään myytävänä peräkärryä tai jotain vastaavaa? Voidaan noutaa Uudeltamaalta ja Kanta-Hämeestä.

  T. Petu

  #18389
  Profile photo of vastavirta
  vastavirta
  Jäsen
  @vastavirta

  Vähän myöhään tulee kommentti, mutta itse tutustuisin Weehoon tuotteisiin, koska peräpyörästä on itselläni hyviä kokemuksia. Niistä olen tälle palstalle johonkin viestiketjun kirjoittanut.

  Weehoo: nojaperäpyörä. Poljettava perävaunu

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin