Alavalikko

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Heikki Heikki 1 vuosi, 7 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18221
  Profile photo of
  Nimetön

  Tuli tuossa hommattua kiva tavarapyörän ruonko joka suorastaan huutaa apumoottoria takapyörään. Onko kokemuksia muutossarjoista?

  #18226
  Profile photo of Heikki
  Heikki
  Osallistuja
  @hnurminen

  Meillä on ollut Bakfietsissä sähkösarjana Pendix tammikuusta alkaen. Se on osoittautunut erittäin hyväksi ja voin suositella sitä. Pendix on 250W keskiömoottori ja sen paras puoli on erittäin elegantti toteutus: yksi johto menee moottorilta akulle ja yksi nopeusanturille. Kyytiin kiipeilevät lapset eivät pääse repimään vahingossa johtoja irti.

  Pendix osoittautui niin hyväksi, että otin sen firmaani (Heikin pyöräverstas) myyntituotteeksi. Pyöräverstaan sivuilta voi lukea lisää kokemuksiani Pendixistä.

  Takakiekkoon en moottoria asentaisi, koska kaksipyöräinen on tyhjänä kokolailla takapainoinen. Lisäksi takamoottoreissa on kierrepakka, jota vierastan useammastakin syystä.

  Etukiekkoon asennettavista sähkömoottoreista minulla ei ole kokemusta laatikkopyöräkäytössä, vaikka muutaman Greencyclen sarjan olenkin asentanut tavallisiin pyöriin.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin