Alavalikko

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Liikkuva Laatikko Liikkuva Laatikko 2 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18010
  Profile photo of vastavirta
  vastavirta
  Jäsen
  @vastavirta

  Tavarankuljetusta palveleva projekti etenee ajatuksen tasolla. En kuitenkaan ole löytänyt sopivaa tarakkaa. Kaipaan hiukan normaalia pidempää mallia. Mistä sellaisia mahtaisi löytyä?

  #18015
  Profile photo of Liikkuva Laatikko
  Liikkuva Laatikko
  Osallistuja
  @liikkuvalaatikko

  Projektia varten meiltä saattaisi löytyä pari käytettyä (cargobiken) tarakkaa, jos sattumoisin sopisivat tuohon käyttöön. Nuo eivät ole erityisen pitkiä, mutta aika tukevia. Kysy Liikkuvasta Laatikosta. http://www.liikkuvalaatikko.fi

  Tavarapyörien tavaratelineistä kannattaa huomioida se, että ne on tehty yleensä juuri tiettyyn malliin sopiviksi. Niissä ei ole liikkuvia osia, ja ne on tehty paksummasta tavarasta, jota ei oikein pysty vääntämään haluttuun asentoon. Eivät ole siis yleistarakoita, jotka sopivat pyörään kuin pyörään. Tuo kannattaa huomioida, koska meiltäkin usein kysytään sopisiko esimerkiksi Workcyclesin Fr8 tarakka siihen ja siihen pyörään. Toistaiseksi ei ole oikeastaan sopinut kuin niihin pyöriin, mihin ne on tehty. Sovittaminen muihin pyöriin vaatii vähintään jonkin verran metallihommia. Mutta jos sinulla on jokin projekti kyseessä, niin ehkä silloin saattaa metallihommatkin onnistua.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin