Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Ihan ohi aiheen tupakoinnin lopettaminen!?

Tässä keskustelussa on 1 vastaus, , ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of JariK JariK 2 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18030
  Profile photo of sinivirta
  sinivirta
  Jäsen
  @sinivirta

  elikkä oon nyt tässä jo yrittänyt lopettaa aika kauvan tupakoinnin. Oon koittanu kaikkia mahollisia nikotiinituotteita ja kaikkee, mutta mikään ei tunnu auttavan! onko kukaan koittanut lopettaa sähkötupakan avulla? Onko siitä ollut apua kellekkään?? Ja miten niissä kun on ne kaikki nesteet ja eri osat, eri vahvuset nesteet ja kaikki, onko se hirveen hankala vempele? katsoin ite netistä näitä: http://www.siu.fi tai http://www.paulsaar.com?

  T: todella halukas lopettamaan!!

  #18032
  Profile photo of JariK
  JariK
  Jäsen
  @jari

  Riippuvuuksista ei voi luopua vaan vaihtaa niitä. Tupakka palkitsee mielihyväjärjestelmää ja tilalle on löydettävä saman tuottava. Jotkut alkaa syödä ja lihovat. Tupakasta ja siihen jotenkin kytkeytyvästä on hyvä pysyä kaukana jottei kiusaus iske. Se koskee myös sen korvikkeita. Sähkötupakka on leikkiväline. Riippuvuus heikkenee tietyllä nopeudella ollen aluksi hyvin vahva. Alku siis ratkaisee eniten. Parasta olisi eristäytyä silloin kaikista tupakkapaikoista.

Katselet viestejä 1 - 2 (kaikkiaan 2 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin