Alavalikko

Tavarafillariblogi Tavarafillarifoorumi Tavarafillari- ja perävaunukaupat Workcyclesin pyöristä on tilaus lähdössä eteenpäin!

Tässä keskustelussa on , 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profile photo of Liikkuva Laatikko Liikkuva Laatikko 2 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18037
  Profile photo of Liikkuva Laatikko
  Liikkuva Laatikko
  Osallistuja
  @liikkuvalaatikko

  Uusi pyörätilaus lähdössä Liikkuvan Laatikon toimesta! Eli jos olet pohtinut uutta pyörää, niin nyt viikon kuluessa on lähdössä uusi tilaus Workcyclesin pyöristä. Kevyt Gr8, kahdelle lapselle sopiva Fr8 tai laatikkolla varustettu Kr8. Kannattaa huomioida, että Fr8:sta on nyt saatavilla uusi V8 -malli, jossa akku on sijoitettu erittäin hyvään paikkaan satulaputken ja takarenkaan väliin. Runkoon ja telineisiin vakiovärit ovat musta ja harmaa, ja nyt sesonkiväreinä (+60€) on saatavilla Anthracite Sparkle, RAL 5015 Sky Blue, RAL 5020 Ocean Blue. Muut RAL Classic värit lisämaksusta (+120€). Eli jos maalari vaihtaa ruiskuun uuden värin, niin siitä tulee lisämaksu. Muutamia telinevärejä löytyy nyt edullisemminkin, kysy lisää!

  Toimitusaika osunee tammikuulle vuodenvaihteen pyhien jälkeen.

  http://www.LiikkuvaLaatikko.fi

  https://www.flickr.com/photos/henryinamsterdam/29749981126/in/album-72157622772624881/

  Workcycles Fr8-V8

Katselet 1 viestiä (kaikkiaan 1 viestiä)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin